Categorized | Social

Ninsoarea a scos echipajele RER la lucru, în toiul nopții

Ninsoarea căzută în noaptea de marţi spre miercuri a determinat echipajele de dezăpezire ale RER să iasă în teren încă de la ora 3 dimineaţa, când au început să cadă primii fulgi de nea. Aceștia au acționat cu nouă mașini cu material antiderapant pe arterele cele mai importante ale orașului.

Mașinile au deszăpezit mai întâi căile de acces în oraș, străzile principale și bulevardelor, iar apoi liniile mijloacelor de transport în comun. Pentru îndepărtarea zăpezii au ieșit în teren nouă mașini cu material antiderapant.

„În prezent, echipajele RER acționează pe urgența 2, cu antiderapant pe străzile secundare, iar lucrătorii RER curăță trotuarele din zona centrală pietonală”

se precizează într-un comunicat al Primăriei în care cetăţenii sunt rugați să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

„Reamintim că, pentru nerespectarea acestor obligaţii, pot fi aplicate sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500 și 2000 de lei pentru persoane fizice şi 1.500-2.500 de lei pentru persoane juridice”

se mai afirmă în același comunicat.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult