Categorized | Social

Ninsoarea a scos echipajele RER la lucru, în toiul nopții

Ninsoarea căzută în noaptea de marţi spre miercuri a determinat echipajele de dezăpezire ale RER să iasă în teren încă de la ora 3 dimineaţa, când au început să cadă primii fulgi de nea. Aceștia au acționat cu nouă mașini cu material antiderapant pe arterele cele mai importante ale orașului.

Mașinile au deszăpezit mai întâi căile de acces în oraș, străzile principale și bulevardelor, iar apoi liniile mijloacelor de transport în comun. Pentru îndepărtarea zăpezii au ieșit în teren nouă mașini cu material antiderapant.

„În prezent, echipajele RER acționează pe urgența 2, cu antiderapant pe străzile secundare, iar lucrătorii RER curăță trotuarele din zona centrală pietonală”

se precizează într-un comunicat al Primăriei în care cetăţenii sunt rugați să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

„Reamintim că, pentru nerespectarea acestor obligaţii, pot fi aplicate sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500 și 2000 de lei pentru persoane fizice şi 1.500-2.500 de lei pentru persoane juridice”

se mai afirmă în același comunicat.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult