Categorized | Social

Tot mai multe companii se implică în proiectul „Oradea pune suflet”

Proiectul „Oradea pune suflet” a trezit interesul mai multor firme și companii locale, care au decis să se doneze sume importante pentru sprijinirea acelor domenii care au nevoie de implicare și de fonduri suplimentare.

După ce, la începutul lunii decembrie a anului 2012, trei firme (SC Vandana Com SRL, SC Dumexim SRL și SC Instalplus SRL) au donat 108 mii de lei pentru susținerea proiectului „Construirea unui Centru de oncologie, radioterapie și chimioterapie în Municipiul Oradea”, la finalul anului încă cinci firme și companii au decis să susțină campania „Oradea pune suflet”.

Astfel, Administrația Domeniului Public SA a donat 10.000 lei, SC. Aledastar Serv 7.000 lei, SC Instalplus 6.000 lei și RER Ecologic Service SA 25.000 lei pentru Centrul oncologic, iar Berag SRL a donat obiecte de birotică pentru Creșa nr. 11, în valoare de 473,36 lei.

Campania continuă și în acest an, toţi cei care doresc să contribuie la fondul de solidaritate putând accesa site-ul www.oradeapunesuflet.ro, unde vor găsi toate detaliile necesare.

„Primăria Oradea mulţumeşte celor cinci firme pentru sponsorizările făcute şi pentru exemplul de solidaritate socială pe care îl dau comunităţii orădene”

se precizează într-un comunicat al municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult