Categorized | Social

Tot mai multe companii se implică în proiectul „Oradea pune suflet”

Proiectul „Oradea pune suflet” a trezit interesul mai multor firme și companii locale, care au decis să se doneze sume importante pentru sprijinirea acelor domenii care au nevoie de implicare și de fonduri suplimentare.

După ce, la începutul lunii decembrie a anului 2012, trei firme (SC Vandana Com SRL, SC Dumexim SRL și SC Instalplus SRL) au donat 108 mii de lei pentru susținerea proiectului „Construirea unui Centru de oncologie, radioterapie și chimioterapie în Municipiul Oradea”, la finalul anului încă cinci firme și companii au decis să susțină campania „Oradea pune suflet”.

Astfel, Administrația Domeniului Public SA a donat 10.000 lei, SC. Aledastar Serv 7.000 lei, SC Instalplus 6.000 lei și RER Ecologic Service SA 25.000 lei pentru Centrul oncologic, iar Berag SRL a donat obiecte de birotică pentru Creșa nr. 11, în valoare de 473,36 lei.

Campania continuă și în acest an, toţi cei care doresc să contribuie la fondul de solidaritate putând accesa site-ul www.oradeapunesuflet.ro, unde vor găsi toate detaliile necesare.

„Primăria Oradea mulţumeşte celor cinci firme pentru sponsorizările făcute şi pentru exemplul de solidaritate socială pe care îl dau comunităţii orădene”

se precizează într-un comunicat al municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult