Categorized | Educatie

Primul concert Carbonfools la Oradea

Iubitorii muzicii de calitate vor avea ocazia miercuri, 16 ianuarie să asculte „live” una dintre cele mai interesante formații din Ungaria, la ora actuală. Este vorba despre Carbonfools, o trupă înființată în 2000 care îmbină, într-un mod plăcut, mai multe stiluri de muzică, de la rock și bluess la disco și muzică electronică.

Carbonfools vor face un popas la jumătatea sătămânii viitoare, miercuri 16 ianuarie, la ora 20:00, la Moszkva Café, unde va cânta mai multe piese cunoscute, precum Clublights, Hideaway sau Birthday. Trupa a fost înființată în 2000 de către DJ Titusz și Szabolcs Toth care i-a cooptat în formație pe Zsüli (percuție), Zsazsa (bas), Kelo (drums) și Dado (chitară).

În 2012 au scos melodia „Clublights” la care i-au făcut și videoclipul și cu care au pornit la turneu.  Primul album al formației, „Poisoned Goulash”, a apărut în 2004, punând accent pe fuziunea dintre muzica electronică și cea instrumentală.

1

Muzica lor este un amalgam de rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave și  bineînțeles muzică electronică.

Biletele se pot achiziționa în avans la prețul de 15 lei, sau înainte de concert la 20 de lei la Moszkva Café.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult