Categorized | Social

Licitaţie pe locurile de vânzare a mărţişoarelor

Pentru vânzarea mărţişoatelor, cu ocazia Zilei de 1 Martie, Consiliul Local al municipiului Oradea prin Administraţia Imobiliară organizează licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unor suprafeţe de teren aparţinând domeniului public.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 3 lei/mp/zi, iar pasul de licitaţie este de 0,50 lei/pas. Preţul licitat la încheiere va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitaţiei plus primul pas (3,50 lei).

Caietul de sarcini, dispoziţia primarului nr. 149 din 30.01.2013 şi planşele cu amplasamentele si locurile aferente se pot descărca accesând site-ul www.oradea.ro, secţiunea Licitaţii.

Taxa de participare este de 5 lei/loc/amplasament licitat şi se achită prin numerar depus la casieria Administraţiei Imobiliare Oradea din Centrul pentru Relaţii cu Publicul.

Garanţia de participare este în valoare de 50 lei/loc/amplasament licitat şi se achită tot prin numerar depus la casieria Administraţiei Imobiliare Oradea. Licitaţia cu strigare va avea loc în data 13 februarie, ora 11:00 în sala mare a Primăriei Oradea.

Termenul limită de depunere a solicitărilor şi a documentelor solicitate este 12 februarie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4420 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult