Categorized | Social

Licitaţie pe locurile de vânzare a mărţişoarelor

Pentru vânzarea mărţişoatelor, cu ocazia Zilei de 1 Martie, Consiliul Local al municipiului Oradea prin Administraţia Imobiliară organizează licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unor suprafeţe de teren aparţinând domeniului public.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 3 lei/mp/zi, iar pasul de licitaţie este de 0,50 lei/pas. Preţul licitat la încheiere va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitaţiei plus primul pas (3,50 lei).

Caietul de sarcini, dispoziţia primarului nr. 149 din 30.01.2013 şi planşele cu amplasamentele si locurile aferente se pot descărca accesând site-ul www.oradea.ro, secţiunea Licitaţii.

Taxa de participare este de 5 lei/loc/amplasament licitat şi se achită prin numerar depus la casieria Administraţiei Imobiliare Oradea din Centrul pentru Relaţii cu Publicul.

Garanţia de participare este în valoare de 50 lei/loc/amplasament licitat şi se achită tot prin numerar depus la casieria Administraţiei Imobiliare Oradea. Licitaţia cu strigare va avea loc în data 13 februarie, ora 11:00 în sala mare a Primăriei Oradea.

Termenul limită de depunere a solicitărilor şi a documentelor solicitate este 12 februarie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult