Categorized | Cultură

Concurs internațional de fotografie de Ziua Europei!

Pentru a marca Ziua Europei așa cum se cuvine, Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea va organiza ediţia a V-a a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Eurofotoart – 2013”. Sun invitați să participe fotografi din toată lumea, tematica fiind liberă. Fotografiile pot fi trimise până la sfârșitul lunii martie.

La salon pot participa artişti fotografi amatori şi profesionişti din Europa, precum şi din toate ţările lumii, cu fotografii realizate în Europa, care respectă condiţiile Regulamentului şi achită taxa de participare. Tematica salonului este liberă.

Fiecare autor va putea participa la salon cu câte patru fotografii, la fiecare secţiune (alb-negru şi color). Taxele de participare, se pot expedia împreună cu CD-urile, sau prin PayPal: office@eurofotoart.ro. Lucrările vor fi trimise în format digital, prin e-mail pe adresa: eurofotoart.ro@gmail.com  ca ataşment, prin transfer sau pe CD. Mărimea fişierului nu trebuie să depăşească 1Mb, cu latura mare de minim 3000 de pixeli.

Toate lucrările vor avea titlurile, înscrise în borderou, obligatoriu în limba engleză. Necompletarea corectă sau incompletă a borderoului, aduce după sine, excluderea participantului respectiv din salon, fără restituirea taxei de participare (urmând ca autorul să primească totuşi catalogul tipărit al salonului). Excluderea de la jurizare, se va aplica şi în cazul netrimiterii la timp a taxei de participare (urmând ca autorul să primească catalogul după achitarea taxei).

Expoziție duplex în București și Oradea

Membrii juriului, format din artişti reputaţi din Germania, Italia şi România, vor acorda, pentru fiecare lucrare înscrisă în salon, calificative de la 1 la 10, fără ca aceştia să cunoască numele şi prenumele autorilor.

Lucrările acceptate şi premiate vor intra în patrimoniul Reprezentanţei în România a Comisiei Europene, Biroul de Informare în România a Parlamentului European şi Asociaţiei Euro Foto Art Oradea, cu dreptul de folosinţă, în interesul salonului, dacă autorii lucrărilor vor fi de acord cu acest lucru. Autorii lucrărilor îşi vor menţine drepturile de autor asupra imaginilor acceptate şi premiate. Organizatorii vor folosi lucrările primite pentru publicarea acestora în catalogul salonului şi în scopul popularizării acestui salon internaţional, în mass-media şi sub alte forme de reclamă.

Vernisajul Salonului Internaţional, precum şi înmânarea premiilor, va avea loc de Ziua Europei, la data de 09 mai 2013, ora 11:00 atât în Spaţiul Public European (Bucureşti, str.Vasile Lascăr nr. 31) cât şi la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea.

Ultimul termen de primire a lucrărilor este 31.03.2013, jurizarea va avea loc în data de 05 – 06.04.2013, iar anunţarea rezultatelor se va face în data de10.04.2013.

Informaţii suplimentare se pot obține la adresele: office@eurofotoart.ro www.eurofotoart.com sau la telefonul 0741.212.111.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Reprezentanţa în România a Comisiei Europene și Biroul de Informare în România a Parlamentul European și sub înaltul patronaj al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult