Categorized | Social

Mai aproape cu un pas de modernizarea Pieței Rogerius

Dacă la mijlocul lunii trecute, primarul Ilie Bolojan prezenta într-o conferință de presă proiectul de modernizare al Pieței Rogerius, implementat în baza unei cooperări transfrontaliere Oradea – Debrecen, acum procedura de adjudecare este deja finalizată.

Denumirea achiziției este „Realizarea documentației tehnico-economice aferente Centrului de afacericu produse agroalimentare în Oradea”.

Obiectul achiziției l-a reprezentat achiziția serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice fazele: PT (proiect tehnic), CS (caiet de sarcini), DDE (detalii de execuție) și DTAC (documentația tehnică de avizare a contractului) în conformittae  cu tema de proiectare, în baza căreia se vor executa lucrări de realizare a Centrului de Afaceri cu Produse Agroalimentare în Oradea, respectiv a noului Complex Comercial Piața Rogerius.

Procedura de atribuire  a fost: cererea de oferte, ziua depunerii și deschiderii ofertelor fiind 14 ianuarie 2013.

La licitație au participat două ofertanți, respectiv, S.C. Poliart Oradea care a venit cu o propunere financiară de puţin peste 223 de mii de lei (fără TVA) și asocierea S.C. Artifex Engineering SRL & Megavox Proiect SRL & S.C. Abed Nego, care a venit cu o propunere financiară de 183.650 lei (fără TVA).

În urma evaluării, oferta prezentată în asociație de către S.C. Artifex Engineering SRL &Megavox Proiect SRL & S.C. Abed Nego a fost declarată inacceptabilă pentru că nu îndeplinește cerințele minime cerute pentru calificare.

Ofertantul câștigător a fost declarat S.C. Poliart SRL. Durata totală de elaborare a documentației tehnică-economice este de 44 zile.

Momentan se derulează perioada de contestație, data până la care se pot face contestații fiind 11 februarie 2013.

Data estimată pentru semnarea contractului de achiziție publică este 18 februarie 2013.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult