Categorized | Social

Băncile, coşurile de gunoi şi obiectele de joacă vandalizate în Oradea vor fi înlocuite

Vandalizarea băncilor de odihnă, a coșurilor de gunoi, a incintelor pentru depozitarea deșeurilor sau a aparatelor de joacă continuă să dea bătăi de cap autorităţilor locale. Acestea au făcut luna trecută o inventariere a obiectelor distruse şi le-au solicitat firmelor care se ocupă de servicii de întreținere și reparații să le înlocuiască.

Până în martie, aproximativ două sute de coșuri de gunoi deteriorate vor fi înlocuite în mai multe zone din municipiu: str. Tudor Vladimirescu, str. Principatelor Unite, Splaiul Crișanei – promenadă, Armatei Române, Piața Unirii, Parc Ghioceilor, str. Meșteșugarilor, str. Octavian Goga, Parcul Brătianu,  Sucevei, str. Cazaban etc.

De asemenea, vor fi reparate trei incinte pentru depozitarea deșeurilor, care au fost distruse prin vandalizare. Acestea sunt situate la intersecția str. Agricultorilor cu Francisc Hubic, pe str. Petre Ispirescu (în spatele Hotelului Ramnada) și pe str. Aluminei, nr. 72.

Totodată, vor fi amplasamente panouri de informare la locurile de joacă din parcul 22 Decembrie, Parcul Ghioceilor, Splaiul Crișanei şi Dragoș Vodă.

Acolo unde s-au identificat bănci de odihnă cu lemnăria distrusă, părțile din lemn vor fi înlocuite.

Firmele care se vor ocupa de înlocuirea obiectelor vandalizate sunt S.C. Siles, S.C. Vitan, S.C Paniman și S.C Drumuri Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult