Categorized | Social

Căsătoria, promovată și la Colegiul „Transilvania”

Săptămâna trecută s-a încheiat cu un eveniment deosebit pentru elevii de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Oradea. Aceștia au avut ocazia să asculte povești despre viața în doi și să „repete” pentru momentul în care vor decide să facă o cerere în căsătorie.

Timp de câteva ore, elevii de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Oradea au participat vineri, 8 februarie 2013, la cursul „Drum spre căsătorie, presărat cu flori, bună întelegere și dragoste”. Acțiunea s-a desfășurat cu  sprijinul comitetului de conducere din liceu și al directoarei Maria Ruge și s-a adresat elevilor claselor IX – XII.

Evenimentul a fost deschis cu un discurs al președintelui Uniunii Femeilor Bihor, Miorița Săteanu și a fost condus de profesorii Ana Pop, Ionel Popa, Adrian Mohuț și Lina Demian.

Cei aproximativ 120 de elevi au urmărit prezentări, au vizualizat un filmuleț despre nuntă, au istorisit povești și întamplări și au participat la un concurs pentru cea mai reușită cerere în căsătorie.

Cursul a făcut parte dintr-un proiect internațional, intitulat „Săptămâna Căsătoriei – Marriage Week”, care se desfășoară în perioada 7-14 februarie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Căsătoria, promovată și la Colegiul „Transilvania””

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dan-Marius.ro spune:

    Căsătoria a ajuns să fie promovată?…


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult