Categorized | Social

Lifturi noi şi farmacie modernă la Spitalul Judeţean

După ce s-a reuşit finalizarea cele două ascensoare exterioare noi şi modernizarea farmaciei unităţii medicale, în luna aprilie va urma finalizarea lucrărilor de amenajare pe două nivele, conform standardelor europene, a Maternităţii.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, Gheorghe Carp a prezentat marţi, 26februarie 2013, stadiul celor mai importante lucrări care se desfășoară la Spitalul Județean și la Maternitate.

La Spitalului Județean a fost finalizată montarea celor două ascensoare exterioare noi, dintre care unul va fi destinat Unității de Primiri-Urgențe legate de Secția de Terapie Intensivă, iar celălalt va fi destinat exclusiv transportului pacienților pe targă.

„La Spitalul Județean, până în momentul de față au existat patru lifturi, care nu au fost suficiente pentru deservirea activității medicale. Cele două lifturi ultramoderne au fost construite pe exteriorul clădirii, ca urmare a unei finanțări provenite de la Ministerul Sănătății și Primăria Oradea”

a explicat Gheorghe carp, care a mai spus că lucrările au avut o valoare totală de 1,5 milioane lei şi au fost făcute de societatea Herald.

Tot în cadrul Spitalului Județean a fost modernizată farmacia spitalului, la care nu se mai făcuseră lucrări capitale de peste 20 de ani. Şi această lucrare, în valoare de 70 de mii lei, a fost finanțată de Primăria Oradea.

Alături de aceste două îmbunătăţiri, la aceeaşi unitate medicală a mai fost amenajat un salon la terapia intensivă, crescând astfel capacitatea secției.

La Maternitate, în cadrul Proiectului de Reformă a Sectorului Sanitar, au loc lucrări de amenajare la două nivele, conform standardelor europene. Acestea au început în vara anului trecut şi sunt în curs de finalizare.

„O parte din încăperi vor putea fi predate la începutul lunii martie, urmând ca lucrările să fie complet finalizate în august”

a mai spus managerul Gheorghe Carp.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4248 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult