Categorized | Sport

Bud și Vasilache au arătat bine înaintea primului meci oficial al returului

FC Bihor a învins în weekend, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, în ultimul joc de verificare din această iarnă, echipa FC Hunedoara. Greul va începe însă abia sămbăta viitoare când, de la ora 15:00, orădenii vor evolua împotriva lui CS Mioveni, în primul meci al returului.

La capătul unui meci bun, cu multe faze de poartă, FC Bihor s-a impus cu 3-1, după ce la pauză conducea cu 1-0. Golurile orădenilor au fost marcate de Florean, în minutul 5, Târnăcop, în minutul 65, și Ov. Bic, în minutul 89, în timp ce pentru oaspeți a punctat Făgărășanu, din lovitură de la 11 metri, în minutul 60.

Meciul a început destul de bine pentru orădeni, care după ce au ratat două ocazii în primele două minute, prin Pușcaș și Bud, au reușit să deschidă scorul în minutul 5, prin Andrei Florean, care a marcat din unghi închis, de pe partea dreaptă, după o pasă primită de la Vasilache.

În repriza a doua, în minutul 56, Cristian Bud a trimis un șut centrare de pe dreapta, scos de noul portar al oaspeților, de sub transversală.

În minutul 59, în urma unei centrări în careul orădean, arbitrul Florin Marcu a apreciat că Țoca a făcut henț în careu și a dictat penalti pentru gazde, lovitură transformată în gol de Făgărășanu, un minut mai târziu.

Replica orădeană nu s-a lăsat prea mult așteptată și, după un șut centrare a lui Florean, de pe dreapa, în minutul 64, care a trecut pe lângă poartă, un minut mai târziu, în urma unei lovituri de la colțul terenului, mingea a ajuns la Tîrnăcop, la 22-23 de metri de poarta adversă, care cu un șut plasat la colțul lung l-a învins pe portarul hunedorean, readucând gazdele în avantaj pe tabelă, 2-1.

Ultimul gol al disputei l-a reușit Ovidiu Bic, în minutul 89, când în urma unei acțiuni pe dreapta, mingea a fost trimisă în careu, pe partea opusă, de unde, tânărul jucător orădean, din întoarcere, a reușit o frumoasă execuție, stabilind scorul final, 3-1.

„E bine că am câștigat, dar nu-s mulțumit de joc, încă facem greșeli foarte multe. Avem retrageri nejustificate.”

a declarat, la final, antrenorul principal al FC Bihorului, Marian Pană.

Tehnicianul orădean i-a trimis în teren pe Pogacsics – Coroian (min. 77 Zanardini), Țoca, Fl. Lazăr, Vădrariu (min. 77 Fl. Pop) – Florean, Mihalache (min. 85 Sorian), Vasilache (min. 46 Bic), Tîrnăcop – Cr. Bud (min. 72 Ov. Popa) și Pușcaș (min. 63 Mărkuș).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4362 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult