Categorized | Social

Primăvară în stropi de culoare de Ziua Femeii

Cu ocazia Zilei de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, Uniunea Femeilor Bihor, va organiza la Primăria Oradea o expoziție de mărțișoare, felicitări și desene, sub genericul „Primăvara în stropi de culoare”.

Exponatele vor fi confecțioante și personalizate de către elevii din cadrul unităților de învățământ școlare și preșcoalre și vor să fi expuse în perioada 7 -13 martie, la Primăria Oradea, atât pe holul din fața Sălii Traian Moșoiu, cât și la intrarea principală în instituție.

În toata aceasta perioadă expoziția va putea fi vizitată și admirată de publicul, iubitor de frumos.

Festivitatea de decernare a diplomelor pentru unitățile de învățământ și cadrele didactice coordonatoare va avea loc miercuri, 13 martie, ora 14:00 în sala mică a Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult