Categorized | Social

A început distracţia la BookLand!

BookLand s-a deschis marţi, 5 martie, in Era Park din Oradea, unde va poposi pana pe 17 martie.  Oradenii sunt asteptati cu oferte variate la carte, audiobook-uri, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Vineri, 8 martie, de la ora 17.30, orădenii îi vor putea vedea pe juniorii Andreea Petcu, Oana Berdie, Bianca Popa, Octavian Blaga, Casiana Jurcut, Cristina Nistor, Catalin Bulgaru, Romina Suciu, Diana Tulea si Iulia Pop (cu varste intre 5 si 14 ani) care, sub coordonarea profesoarei Ana Maria Gal, au pregătit un program artistic de muzica populara.

Tot vineri, de la ora 18.30, vor cânta şi dansa grupul de canto Floare de Lotus, pregatit de profesoara Dana Maria Oprescu si trupa de showdance Kalliope, pregatita de profesoara Anca Hulujan.

De asemenea caricaturistul si fotograful Ovidiu Pascu va expune o serie de lucrari inedited in caravana.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult