Categorized | Social

A început distracţia la BookLand!

BookLand s-a deschis marţi, 5 martie, in Era Park din Oradea, unde va poposi pana pe 17 martie.  Oradenii sunt asteptati cu oferte variate la carte, audiobook-uri, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Vineri, 8 martie, de la ora 17.30, orădenii îi vor putea vedea pe juniorii Andreea Petcu, Oana Berdie, Bianca Popa, Octavian Blaga, Casiana Jurcut, Cristina Nistor, Catalin Bulgaru, Romina Suciu, Diana Tulea si Iulia Pop (cu varste intre 5 si 14 ani) care, sub coordonarea profesoarei Ana Maria Gal, au pregătit un program artistic de muzica populara.

Tot vineri, de la ora 18.30, vor cânta şi dansa grupul de canto Floare de Lotus, pregatit de profesoara Dana Maria Oprescu si trupa de showdance Kalliope, pregatita de profesoara Anca Hulujan.

De asemenea caricaturistul si fotograful Ovidiu Pascu va expune o serie de lucrari inedited in caravana.

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult