Categorized | Social

450 de steaguri noi urmează să fie montate în Oradea

Primăria Oradea urmează să achiziționeze 450 de steaguri, dintre care 150 cu steama României, 150 cu stema Municipiului Oradea și 150 cu cea a Uniunii  Europene. Suma alocată pentru achiziția și întreținerea acestora este de 25 de mii de lei, cu tot cu TVA.

Primăria Oradea are în vedere completarea steagurilor pe arterele de circulație, unde acestea lipsesc (B-dul Ștefan cel Mare, B-dul Dacia, str. Transilvaniei, Calea Clujului, Calea Aradului, str. Nufărului), dar și înlocuirea steagurilor deteriorate din zona centrală a orașului.

„Întreținerea steagurilor constă în spălarea, călcarea și montarea lor înapoi pe lance”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult