Categorized | Educatie

Style și fashion într-o expoziție inedită

Uniunea Artiştilor Plastici din România (UAPR), filiala Oradea organizează marți, 15 martie 2013, de la ora 17:00 vernisajul expoziţiei de fotografie de modă „Fashion Mosaic” a tinerilor artişti Molnar Norbert (fotograf) şi Molnar Circiu Csilla (stylist), cei doi semnând lucrările sub logo-ul „Still for Style Photography”.

În cadrul expozitiei „Fashion Mosaic”, orădenii vor putea viziona o serie de fotografii de modă din diverse locatii, pe teme diferite, care au fost create toate cu acelasi scop. Acela de a scoate in evideta diversele fețe ale feminitatii,  si de a promova prin fotografii bunul gust si arta.

„Acest proiect a fost initiat de Molnar Norbert și Molnar Circiu Csilla dar nu ar fi putut fi dus la bun sfarsit fara echipa formata din Graziela Model Agency, make-up artist Beatrix Madi si hair stylist Moni Mohacsi”

se afirmă în comunicatul UAPR Oradea.

Expoziţia va fi cu vânzare şi va putea fi vizitată la Galeria de Arte Vizuale din Oradea, str. Republicii, nr. 15, în perioada 12-19 martie, zilnic, de luni până vineri (inclusiv), între orele 10:00 – 18:00. Intrarea va fi liberă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult