Categorized | Educatie

Style și fashion într-o expoziție inedită

Uniunea Artiştilor Plastici din România (UAPR), filiala Oradea organizează marți, 15 martie 2013, de la ora 17:00 vernisajul expoziţiei de fotografie de modă „Fashion Mosaic” a tinerilor artişti Molnar Norbert (fotograf) şi Molnar Circiu Csilla (stylist), cei doi semnând lucrările sub logo-ul „Still for Style Photography”.

În cadrul expozitiei „Fashion Mosaic”, orădenii vor putea viziona o serie de fotografii de modă din diverse locatii, pe teme diferite, care au fost create toate cu acelasi scop. Acela de a scoate in evideta diversele fețe ale feminitatii,  si de a promova prin fotografii bunul gust si arta.

„Acest proiect a fost initiat de Molnar Norbert și Molnar Circiu Csilla dar nu ar fi putut fi dus la bun sfarsit fara echipa formata din Graziela Model Agency, make-up artist Beatrix Madi si hair stylist Moni Mohacsi”

se afirmă în comunicatul UAPR Oradea.

Expoziţia va fi cu vânzare şi va putea fi vizitată la Galeria de Arte Vizuale din Oradea, str. Republicii, nr. 15, în perioada 12-19 martie, zilnic, de luni până vineri (inclusiv), între orele 10:00 – 18:00. Intrarea va fi liberă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult