Categorized | Social

Creierul din spatele proiectelor europene ale Oradiei, noul şef al ADR Nord-Vest

Fostul şef al Direcției Management Proiecte cu Finanţare Internaţională din Primăria Oradea, Marcel Boloş a câştigat concursul pentru fotoliul de director general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Acesta îl va înlocui la conducerea instituţiei pe Claudiu Coşier care şi-a dat demisia în luna februarie a acestui an.

Marcel Boloș a susţinut examenul pentru post din postura de angajat al Ministerului Transporturilor, după ce, din luna mai a anului 2012, a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Concursul a constat în două probe, una scrisă şi una orală, Marcel Boloş trecând cu brio de ambele.

„Voi acoda o atenţie mai mare beneficiarilor fondurilor europene pentru că ei sunt elementul cel mai important în absorbţia acestor fonduri.

Perioada 2014-2020 va veni cu oportunităţi noi pentru autoritățile locale, oportunităţi pe care sper să îi ajut să le valorifice.

Preluarea activităților de la Programul Operațional Sectorial – Competitivitate Economică în mediul de afaceri este un alt deziderat al meu”

a explicat Marcel Boloş care a mai spus că vrea să organizeze ADR Nord-Vest în aşa fel încât intituţia „să aibă o structură sensibilă în relația cu beneficiarii”.

Marcel Boloș s-a născut la Huedin, în judeţul Cluj, la 1 aprilie 1968, iar ca şef al Direcției de Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea a coordonat cele mai multe dintre proiectele europene ale municipalităţii, multe dintre ele aflate încă în desfăşurare.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult