Categorized | Cultură

Arii și duete din opere și operete, GRATUIT la Liceul de Arte!

Luni, de la ora 18:00, în cadrul „Săptămânii altfel” la Liceul de Arte, va avea loc o gală de operă pusa în scena de regizorul Horia Ballint. În program vor putea fi ascultate arii și duete din opere și operete.

Intitulat „Grand Opera Gala”, în cadrul spectacolului vor urca pe scenă Renata Baki, Bede Laszlo, Robert Bede, Ioana Cristina Duma, Florin Mircea Ganea, Denisa Oprea, Teodora Ungur, David Vlad și Viorel Olah.

Artiștii vor fi acompaniați la pian de asist. univ. drd. Valentina Ventel Horhat și prof. Benczezi Monica.

Elevii și studenții care vor cânta provin din clasele profesorilor Florina și Florin Mariș Hinsu, Aurica Bonțu și Adriana Popa.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Arte a Universității din Oradea în colaborare cu Liceul de Arte. Intrarea va fi liberă.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Arii și duete din opere și operete, GRATUIT la Liceul de Arte!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Luni, de la ora 18:00, în cadrul „Săptămânii altfel” la Liceul de Arte, va avea loc o gală de operă pusa în scena de regizorul Horia Ballint. În program vor putea fi …www.oradeapress.ro/…/arii-si-duete-din-opere-si-operete-gratu… […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult