Categorized | Cultură

Arii și duete din opere și operete, GRATUIT la Liceul de Arte!

Luni, de la ora 18:00, în cadrul „Săptămânii altfel” la Liceul de Arte, va avea loc o gală de operă pusa în scena de regizorul Horia Ballint. În program vor putea fi ascultate arii și duete din opere și operete.

Intitulat „Grand Opera Gala”, în cadrul spectacolului vor urca pe scenă Renata Baki, Bede Laszlo, Robert Bede, Ioana Cristina Duma, Florin Mircea Ganea, Denisa Oprea, Teodora Ungur, David Vlad și Viorel Olah.

Artiștii vor fi acompaniați la pian de asist. univ. drd. Valentina Ventel Horhat și prof. Benczezi Monica.

Elevii și studenții care vor cânta provin din clasele profesorilor Florina și Florin Mariș Hinsu, Aurica Bonțu și Adriana Popa.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Arte a Universității din Oradea în colaborare cu Liceul de Arte. Intrarea va fi liberă.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Arii și duete din opere și operete, GRATUIT la Liceul de Arte!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Luni, de la ora 18:00, în cadrul „Săptămânii altfel” la Liceul de Arte, va avea loc o gală de operă pusa în scena de regizorul Horia Ballint. În program vor putea fi …www.oradeapress.ro/…/arii-si-duete-din-opere-si-operete-gratu… […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult