Categorized | Sport

FC Bihor se impune la Slatina şi se apropie la 4 puncte de al doilea loc care duce în Liga I

Roş-albaştrii s-au impus, duminică, la Slatina în cadrul etapei a XIX-a din seria a II-a a Ligii a II-a, în faţa echipei locale FC Olt. Jucătorii orădeni au câştigat cu scorul de 2-0 după ce la pauză tabela de marcaj arăta 0-0. Ambele goluri ale confruntării au fost reuşite de atacantul Cristian Bud.

În minutul 63, în urma unei lovituri de la colţul terenului, executată de Ionuţ Târnăcop, atacantul Cristian Bud a reluat cu capul din 6 metri învingându-l pe portarul gazdelor şi deschizând scorul.

Acelaşi jucător s-a aflat şi la originea golului al doilea reuşit de formaţia orădeană în minutul 90, când acesta a şutat de la marginea careului, iar Cosic a deviat în propria poartă.

„Au fost trei puncte câştigate greu. Am întâlnit un adversar extrem de ambiţios şi, în unele momente, periculos.

În prima repriză nu am reuşit să ne impunem jocul, dar în repriza a doua băieţii noştri au evoluat foarte bine şi au reuşit să câştige meciul. Îi felicit şi cred că suntem pe drumul cel bun”

a declarat după joc antrenorul principal, Marian Pană.

Tehnicianul orădean a trimis pe teren în partida de la Slatina pe Pogacsics – Coroian, Lazăr, Tânc, Vădrariu – Florean, Mihalache, Târnăcop (min.90+2, Selagea), Vasilache (min. 90, Sorian) – Bud şi Mărkuş (min. 85, Puşcaş).

După această victorie, orădenii au urcat în clasament pe locul 5, la 4 puncte de ocupanta locului secund Corona Braşov şi la 6 puncte de liderul ACS Poli Timişoara.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult