Categorized | Social

Marcel Boloş votat la conducerea ADR Nord-Vest

În Sala mare a Consiliului Judeţean Bihor a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, o şedinţă a Consiliului pentru Dezvoltare Reginală Nord-Vest, unde preşedinţii consiliilor judeţene din toată regiunea au aprobat numirea lui Marcel Boloş în fruntea ADR Nord-Vest.

Şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Reginală Nord-Vest a avut loc vineri, în Sala mare a Consiliului Judeţean Bihor. În cadrul ei, Consiliul a aprobat hotărârea prin care Marcel Boloş a fost numit în funcţia de Director general al ADR Nord -Vest.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională este organismul deliberativ care coordoneaza întregul proces de dezvoltare regională în cadrul Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Din Consiliu fac parte preşedinţii consiliilor judeţene ale regiunii (Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Bihor) şi câte un reprezentant al consiliilor locale municipale, orăşeneşti şi comunale, desemnaţi din fiecare judeţ.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult