Categorized | Social

Nu au protestat degeaba! CNADR a alocat bani pentru drumul Oradea-Deva

În România, lucrurile care ar trebui făcute de la sine, se petrec doar în urma protestelor, a mediatizării sau a unor gesture extreme. Un exemplu în acest sens îl reprezintă şi „şoseaua panseluţelor”, drumul plin de gropi între Oradea şi Deva pentru a cărui reabilitare s-au găsit bani doar după proteste.

După tam-tam-ul făcut la televizor şi după repetate vizite la Bucureşti pentru susţinerea finanţării DN 76 Oradea – Deva, Consiliul Judeţean Bihor a fost informat că lucrările se reiau în scurt timp.

„Conducerea CNADR ne-a confirmat că lucrările la DN 76 au primit finanţare integrală, constructorii urmând a fi contactaţi cât de curând”

a declarat Cornel Popa, preşedintele CJ Bihor.

Totodată, proiectele pentru centurile Aleşd Sud şi Aleşd Nord vor fi publicate pe SEAP, primind toate aprobările pentru iniţierea licitaţiilor.

Consiliul Judeţean Bihor a trimis, în această săptămână, la Bucureşti, nota de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea investiţiei „Varianta de ocolire Ştei”, adică centura Beiuş – Ştei – Vaşcău, care va avea o lungime de aproximativ 27 de kilometri.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult