Categorized | Social

Firmele locale au făcut impresie bună la Târgul „Bihar – Bihor Expo 2013”

Şapte societăţi comerciale locale, membre ale Asociaţiei Firmelor Bihorene, au participat, săptămâna trecută, la cea de-a XVI-a ediţie a Târgului şi Expoziţiei Transfrontaliere „Bihar – Bihor Expo 2013” unde au discutat despre perspectivele de afaceri şi relaţiile economice ale societăţilor aflate la graniţă.

Evenimentul a fost organizat de Agenția Națională Maghiară pentru Economie Externă și Primăria Biharkeresztes şi a avut loc la Centrul Cultural Orășenesc din localitatea maghiară.

Discuţiile din cadrul Forumului „Secţiunea Investitorilor” s-au axat, în principal, pe „Rolul Rețelei de Afaceri din Regiunea Carpatică în relansarea relațiilor economice din Bazinul Carpatic”, „Serviciile oferite de Agenția Națională Maghiară pentru Economie Externă” şi „Posibilitățile oferite de zonele de afaceri libere”.

Au participat firmele: Agroind Cauaceu SA, Eco Bihor SRL, Nexia Consulting SRL, Tehnologistica SRL, Lider CMC, Solver Training&Consulting, Tekno Point SRL)

Firmele membre ale AFB – din domeniile Agricultură, Industrie, Servicii și Comerț – au fost scutite de taxa de participare şi au beneficiat gratuit de toate condiţiile necesare pentru amenajarea standurilor.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult