Categorized | Social

Premii pentru cei mai buni tineri sportivi din Oradea

În ședința Consiliului Local de joi, 25 aprilie, s-a votat printre altele şi proiectul de hotărâre privind aprobarea listei cu sportivii care beneficiază de premiere și susținere în cadrul Programului „Campionii Viitorului”.

Potrivit regulamentului, beneficiarii programului de premiere și susținere a excelenței în sport sunt sportivii de performanță cu vârste cuprinse între 10 – 19 și 19 – 21 ani, elevi sau studenți ai unei instituții de învățământ din Municipiul Oradea, care au obținut în anul respectiv, individual sau pe echipe rezultate deosebite în cadrul competițiilor sportive mondiale, europene, naționale sau balcanice, rezultate materializate în obținerea unui loc pe podium.

Urmează ca vineri, 26 aprilie, viceprimarul Ovidiu Mureșan să-i premieze, începând cu ora 18:00, în Sala Belvedere a Hotelului Continental, pe toți cei 129 de sportivii care au obținut rezultate remarcabile la sporturile olimpice (atletism, judo, polo, lupte greco-romane, tir, scrimă, box, înot, baschet, gimnastică ritmică, volei, fotbal, tenis) dar și pe cei 23 de sportivi care au obținut medalii importante la sporturi neolimpice (karate, taekwon-do).

Premierea sportivilor se va face în cadrul Galei „Campionii Viitorului” – ediția a II-a 2013. Suma prevăzută în bugetul local pentru copii este 150 de mii de lei.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult