Categorized | Social

Premii pentru cei mai buni tineri sportivi din Oradea

În ședința Consiliului Local de joi, 25 aprilie, s-a votat printre altele şi proiectul de hotărâre privind aprobarea listei cu sportivii care beneficiază de premiere și susținere în cadrul Programului „Campionii Viitorului”.

Potrivit regulamentului, beneficiarii programului de premiere și susținere a excelenței în sport sunt sportivii de performanță cu vârste cuprinse între 10 – 19 și 19 – 21 ani, elevi sau studenți ai unei instituții de învățământ din Municipiul Oradea, care au obținut în anul respectiv, individual sau pe echipe rezultate deosebite în cadrul competițiilor sportive mondiale, europene, naționale sau balcanice, rezultate materializate în obținerea unui loc pe podium.

Urmează ca vineri, 26 aprilie, viceprimarul Ovidiu Mureșan să-i premieze, începând cu ora 18:00, în Sala Belvedere a Hotelului Continental, pe toți cei 129 de sportivii care au obținut rezultate remarcabile la sporturile olimpice (atletism, judo, polo, lupte greco-romane, tir, scrimă, box, înot, baschet, gimnastică ritmică, volei, fotbal, tenis) dar și pe cei 23 de sportivi care au obținut medalii importante la sporturi neolimpice (karate, taekwon-do).

Premierea sportivilor se va face în cadrul Galei „Campionii Viitorului” – ediția a II-a 2013. Suma prevăzută în bugetul local pentru copii este 150 de mii de lei.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult