Categorized | Social

Demolaţi garajul sau vi-l demolăm noi!

27 de garaje aflate la capătul străzii Feldioarei, construite fără autorizație urmează să fie demolate de Primărie până la 1 august. În locul lor municipalitatea va face spaţii verzi şi va amenaja alte locuri de parcare pentru cetățenii din zonă.

În prezent, contractele proprietarilor de garaje încheiate cu Administrația Imobiliară pentru suprafețele de teren pe care le ocupă, sunt expirate.

Aceștia au primit notificări prin care sunt somați să-și demoleze garajele până la data de 1 august 2013, în caz contrar vor fi demolate pe cale administrativă.

În locul celor 27 de garaje construite fără autorizație se vor realiza noi locuri de parcare pentru cetățenii din zona și se vor amenaja spații verzi.

Totodată, pe malul Peței din această zonă vor continua lucrările pentru realizarea pistei de biciclete care va lega zona Cantemir de zona Universității și strada Traian Blajovici.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult