Categorized | Social

Lucrările la terenurile de tenis din Ioşia vor fi gata luna viitoare!

Lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Bazei Sportive Ioșia sunt în plină desfășurare. Cele 8 terenuri de tenis existente sunt în curs de reabilitare și modernizare, aici urmând să fie refăcute tribunele și vestiarele, să fie introdus iluminatul nocturn. Două dintre terenuri vor fi acoperite cu balon în așa fel încât să poată fi folosite și pe timp de iarnă.

Până acum s-au efectuat lucrări la Cabină și Poartă, Alimentație Publică și Vestiare. S-a turnat fundația, s-a început zidăria la clădirea de Alimentație Publică, s-a turnat fundația pentru Balonul presostatic care va acoperi terenul 3 și 4, s-au făcut racordurile electrice pentru terenurile care vor fi iluminate nocturn și pentru cele trei clădiri, s-a făcut împrejmuirea în proporție de 60%, s-a realizat canalizarea pluvială – 50% și cea menajeră – 80%. Lucrările de reabilitare și modernizare vor fi gata peste o lună.

Pe lângă lucrările la cele 8 terenuri de tenis actuale, Primăria realizează încă 4 terenuri de tenis noi, pentru care în prezent se pregătesc straturile de fundare.

Lucrările au început la finalul anului trecut, se vor finaliza în toamna acestui an, sunt executate de S.C. ABED NEGO COM S.R.L și au o valoare de aproape 1,4 milioane de lei, fără TVA.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult