Categorized | Social

Lucrările la terenurile de tenis din Ioşia vor fi gata luna viitoare!

Lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Bazei Sportive Ioșia sunt în plină desfășurare. Cele 8 terenuri de tenis existente sunt în curs de reabilitare și modernizare, aici urmând să fie refăcute tribunele și vestiarele, să fie introdus iluminatul nocturn. Două dintre terenuri vor fi acoperite cu balon în așa fel încât să poată fi folosite și pe timp de iarnă.

Până acum s-au efectuat lucrări la Cabină și Poartă, Alimentație Publică și Vestiare. S-a turnat fundația, s-a început zidăria la clădirea de Alimentație Publică, s-a turnat fundația pentru Balonul presostatic care va acoperi terenul 3 și 4, s-au făcut racordurile electrice pentru terenurile care vor fi iluminate nocturn și pentru cele trei clădiri, s-a făcut împrejmuirea în proporție de 60%, s-a realizat canalizarea pluvială – 50% și cea menajeră – 80%. Lucrările de reabilitare și modernizare vor fi gata peste o lună.

Pe lângă lucrările la cele 8 terenuri de tenis actuale, Primăria realizează încă 4 terenuri de tenis noi, pentru care în prezent se pregătesc straturile de fundare.

Lucrările au început la finalul anului trecut, se vor finaliza în toamna acestui an, sunt executate de S.C. ABED NEGO COM S.R.L și au o valoare de aproape 1,4 milioane de lei, fără TVA.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult