Categorized | Educatie

De 1 Mai, orădenii sunt invitați la distracție în Parcul Bălcescu

Iubitorii de folclor vor avea parte de distracție pe cinste de 1 Mai. Aceștia sunt invitați în Parcul Nicolae Bălcescu unde îi vor aștepta Nicu Novac și cei mai buni cântăreți locali de muzică populară acompaniați de Ansamblul folcloric ,,Bihorul”.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Bihor, în colaborare cu Primaria Municipiului Oradea și Murray Press Oradea îi invită pe otrădeni miercuri, 1 Mai 2013, de la orele 16.00, să petreacă împreună cu familia și prietenii de 1 Mai, în Parcul Nicolae Bălcescu din Oradea.

„În tradiția preocupărilor Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, nu putea trece neobservată o oportunitate de a promova valorile cântecului românesc într-o perioadă de sărbătoare în care instituțiile publice se manifestă mai puțin.

Dorim ca prin acest eveniment să oferim orădenilor o alternativă de petrecere a timpului liber, într-un ambient muzical de excepție”

susține Adrian Dume, noul director al CJCPCT Bihor.

Orădenii îi vor putea asculta și urmări pe Cristina Nistor, Cătălin Bulgaru, Andreea Petcu, Rareş Ivanov, Romina Suciu (coordonați de profesoara Ana Maria Gal), Anca Pavel, Violeta Gherman, Adriana Știube, Monica Blaga, Ovidiu Piscoi, Ioana Urs, Roxana Ilisie, Răzvan Dobai, Gabriel Bala, Parkour Free Running Oradea, Meda Music, Ansamblul folcloric ,,Bihorul” (coordonat de maestrul coregraf Ioan Silaghi) și invitatul special al evenimentului Nicu Novac.

Prezentarea evenimentului va fi asigurată de către Ioana Mădălina Ștefănică. Accesul va fi liber.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult