Categorized | Educatie

De 1 Mai, orădenii sunt invitați la distracție în Parcul Bălcescu

Iubitorii de folclor vor avea parte de distracție pe cinste de 1 Mai. Aceștia sunt invitați în Parcul Nicolae Bălcescu unde îi vor aștepta Nicu Novac și cei mai buni cântăreți locali de muzică populară acompaniați de Ansamblul folcloric ,,Bihorul”.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Bihor, în colaborare cu Primaria Municipiului Oradea și Murray Press Oradea îi invită pe otrădeni miercuri, 1 Mai 2013, de la orele 16.00, să petreacă împreună cu familia și prietenii de 1 Mai, în Parcul Nicolae Bălcescu din Oradea.

„În tradiția preocupărilor Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, nu putea trece neobservată o oportunitate de a promova valorile cântecului românesc într-o perioadă de sărbătoare în care instituțiile publice se manifestă mai puțin.

Dorim ca prin acest eveniment să oferim orădenilor o alternativă de petrecere a timpului liber, într-un ambient muzical de excepție”

susține Adrian Dume, noul director al CJCPCT Bihor.

Orădenii îi vor putea asculta și urmări pe Cristina Nistor, Cătălin Bulgaru, Andreea Petcu, Rareş Ivanov, Romina Suciu (coordonați de profesoara Ana Maria Gal), Anca Pavel, Violeta Gherman, Adriana Știube, Monica Blaga, Ovidiu Piscoi, Ioana Urs, Roxana Ilisie, Răzvan Dobai, Gabriel Bala, Parkour Free Running Oradea, Meda Music, Ansamblul folcloric ,,Bihorul” (coordonat de maestrul coregraf Ioan Silaghi) și invitatul special al evenimentului Nicu Novac.

Prezentarea evenimentului va fi asigurată de către Ioana Mădălina Ștefănică. Accesul va fi liber.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult