Categorized | Educatie

De 1 Mai, orădenii sunt invitați la distracție în Parcul Bălcescu

Iubitorii de folclor vor avea parte de distracție pe cinste de 1 Mai. Aceștia sunt invitați în Parcul Nicolae Bălcescu unde îi vor aștepta Nicu Novac și cei mai buni cântăreți locali de muzică populară acompaniați de Ansamblul folcloric ,,Bihorul”.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Bihor, în colaborare cu Primaria Municipiului Oradea și Murray Press Oradea îi invită pe otrădeni miercuri, 1 Mai 2013, de la orele 16.00, să petreacă împreună cu familia și prietenii de 1 Mai, în Parcul Nicolae Bălcescu din Oradea.

„În tradiția preocupărilor Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, nu putea trece neobservată o oportunitate de a promova valorile cântecului românesc într-o perioadă de sărbătoare în care instituțiile publice se manifestă mai puțin.

Dorim ca prin acest eveniment să oferim orădenilor o alternativă de petrecere a timpului liber, într-un ambient muzical de excepție”

susține Adrian Dume, noul director al CJCPCT Bihor.

Orădenii îi vor putea asculta și urmări pe Cristina Nistor, Cătălin Bulgaru, Andreea Petcu, Rareş Ivanov, Romina Suciu (coordonați de profesoara Ana Maria Gal), Anca Pavel, Violeta Gherman, Adriana Știube, Monica Blaga, Ovidiu Piscoi, Ioana Urs, Roxana Ilisie, Răzvan Dobai, Gabriel Bala, Parkour Free Running Oradea, Meda Music, Ansamblul folcloric ,,Bihorul” (coordonat de maestrul coregraf Ioan Silaghi) și invitatul special al evenimentului Nicu Novac.

Prezentarea evenimentului va fi asigurată de către Ioana Mădălina Ștefănică. Accesul va fi liber.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult