Categorized | Social

Locuinţe la cheie în noul Centru de cazare temporară de pe Octavian Goga

La sfârşitul lunii noiembrie, municipalitatea a finalizat lucrările de extindere și modernizare a Centrului de cazare temporară nr. 1 din Oradea, de pe strada Octavian Goga nr. 4. Centrul are acum 19 apartamente cu 1 cameră, 10 apartamente cu 2 camere, toate dotate cu baie și bucătărie proprie, o cameră de consiliere, un atelier de creație, spații comune și depozite pentru cărucioare și biciclete.

La sfârşitul săptămânii, vineri, 24 mai 2013, în prezența viceprimarului Ovidiu Mureșan, a directorului ASCO Arina Moș și a reprezentanților Primăriei Oradea a avut loc predarea apartamentelor beneficiarilor selectați.

Viceprimarul Mureșan a menționat că prin reabilitarea, modernizarea și extinderea acestui centru, municipalitatea a reușit să rezolve problemele de cazare a unor persoane și familii aflate în dificultate, urmând ca și în viitor să caute soluții pentru familii defavorizate.

Arina Moș a mulțumit Primăriei Oradea pentru inițierea și susținerea acestui proiect, exprimându-şi speranța că în cel mult doi ani de zile beneficiarii acestui serviciu de cazare temporară vor găsi resursele necesare pentru începerea unei vieți noi pe cont propriu.

După predarea cheilor, beneficiarii apartamentelor au vizitat noile locuințe.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult