Categorized | Social

Locuinţe la cheie în noul Centru de cazare temporară de pe Octavian Goga

La sfârşitul lunii noiembrie, municipalitatea a finalizat lucrările de extindere și modernizare a Centrului de cazare temporară nr. 1 din Oradea, de pe strada Octavian Goga nr. 4. Centrul are acum 19 apartamente cu 1 cameră, 10 apartamente cu 2 camere, toate dotate cu baie și bucătărie proprie, o cameră de consiliere, un atelier de creație, spații comune și depozite pentru cărucioare și biciclete.

La sfârşitul săptămânii, vineri, 24 mai 2013, în prezența viceprimarului Ovidiu Mureșan, a directorului ASCO Arina Moș și a reprezentanților Primăriei Oradea a avut loc predarea apartamentelor beneficiarilor selectați.

Viceprimarul Mureșan a menționat că prin reabilitarea, modernizarea și extinderea acestui centru, municipalitatea a reușit să rezolve problemele de cazare a unor persoane și familii aflate în dificultate, urmând ca și în viitor să caute soluții pentru familii defavorizate.

Arina Moș a mulțumit Primăriei Oradea pentru inițierea și susținerea acestui proiect, exprimându-şi speranța că în cel mult doi ani de zile beneficiarii acestui serviciu de cazare temporară vor găsi resursele necesare pentru începerea unei vieți noi pe cont propriu.

După predarea cheilor, beneficiarii apartamentelor au vizitat noile locuințe.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult