Categorized | Social

Moarte tragică la Brusturi. Un bărbat a fost îngropat de viu sub pământ

Un bărbat de 44 de ani din comuna bihoreană Brusturi a murit sâmbătă după masă, după ce s-a prăbuşit peste el o bucată de pământ, în fântâna în care coborâse pentru verificarea debitului de apă. În urma accidentului, doi minori au rămas fără tată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, Camelia Roşca la accident au fost mobilizate echipajul de Terapie Intensivă al SMURD, un echipaj de ajutor calificat de la Aleşd şi încă un echipaj de pompieri militari.

„După primele informații, se pare că victima a coborât în fântână pe o scară, dar pentru că pământul era foarte moale, acesta s-a surpat peste el.

Bărbatul era la o adâncime de aproximativ trei metri iar vecinii au sărit imediat şi au reuşit să îl scoată, însă era prea târziu, victima aflându-se în stop respirator”

a declarat, şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

După doar câteva minute, în drum spre spital, bărbatul a murit. Acesta a lăsat în urmă doi copii minori și soția.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult