Categorized | Social

Călătorii mai scumpe în Oradea. Un abonament OTL va costa 70 de lei, un bilet 5 lei!

Luna iunie începe prost pentru orădeni. De sâmbătă, 1 iunie, biletele şi abonamentele pentru mijloacele de transport în comun se vor majora cu unul, respectiv 10 lei.

De la 1 iunie, un abonament unic va costa 70 lei, unul săptămânal 35 de lei, un abonament nenominal 160 de lei, în timp ce legitimaţia pentru o zi va fi 13 lei.

Dacă acum un bilet cu două călătorii costă 4 lei, de la 1 iunie el va costa 5 lei, în timp ce pentru un bilet la automat orădenii vor scoate din buzunare 3 lei, iar pentru un bilet, cu o singură călătorie, cumpărat de la şofer vor plăti 4 lei.

Ca o noutate, se introduce abonamentele pe 3 luni la preţul de 195 lei şi pe 12 luni la preţul de 780 lei.

Se modifică de asemenea, valoarea biletului de suprataxă pentru persoanele identificate fără titlu de călătorie valabil de la 25 de lei la 50 de lei, iar nevalidarea cardului de călătorie va fi sancţionată cu 10 lei.

Biletele de călătorie achiziţionate înainte de 1 iunie vor fi valabile până în 30 iunie, inclusiv.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Călătorii mai scumpe în Oradea. Un abonament OTL va costa 70 de lei, un bilet 5 lei!”

  1. Norbert C spune:

    Preturi absurde… Serviciile oferite de OTL sunt aiurea…

  2. Lena spune:

    Bravo Romania… Tot mai prost o sa traim! In 2050 toata lumea o sa pleaca in strainatate.. abia astept sincer.. Macar o sa dispare Romania.. o sa ramana un loc pentru gunoi 😉

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult