Categorized | Social

Peste 350 de copii au văzut Oradea de la înălţime

Acțiunea organizată de Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice la Turnul Primăriei Oradea, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a adus bucurie în sufletele celor peste 350 de copii care au avut ocazia să vadă Oradea de la peste 50 de metri înălţime.

Vineri, de la ora 10:00, însoţite de cadre didactice, grupuri mari de copii au început să sosească în Primăria Oradea. Au vizitat Turnul Primăriei copii de la Liceul Pedagogic, Liceul German „Friedrich Schiller”, Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, Școala Gimnazială „Lucreția Suciu”, Școala Gimnazială „Dacia”, Liceul „Lucian Blaga”, Liceul „Aurel Lazăr”, Liceul „Don Orione”, Școala Gimnazială „Ioan Slavici” şi Liceul Greco-Catolic din Oradea.

La intrarea în Turn, copiii au fost întâmpinați de Arlechinul Gulliver, care le-a deschis vizitatorilor cufărul plin cu surprize. Cu pompa sa magică, arlechinul a realizat pentru fiecare copil, un balon în formă de coif, de floare, de cățeluș sau de sabie.

Elevii au cântat, au dansat și s-au jucat cu Arlechinul Gulliver, după care s-au urcat în Turnul Primăriei, de unde s-au bucurat de priveliștea orașului.

Totodată, Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice, cea care administrează Turnul Primărie, s-a ocupat și de împodobirea turnului cu baloane roșii și albastre, dând astfel evenimentului o notă de sărbătoare.

Sâmbătă şi duminică, 1 şi 2 iunie, copiii şi adolescenţii cu vârsta de până la 18 ani vor putea vizita gratuit Turnul Primăriei.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult