Categorized | Social

Parcări noi în spatele Oradea Plaza

Primăria municipiului Oradea a început în cursul acestei săptămânii construirea a 64 de noi parcări în spatele magazinului Oradea Plaza, pe strada Piața Cetății.

Amplasamentul a fost predat firmei SC Selina S.R.L în 3 mai 2013, termenul de finalizare a lucrărilor fiind, în funcție de condițiile meteo, până la 15 iunie. În cadrul lucrărilor vor fi delimitate zonele cu borduri, se va turna asfalt, iar parcările realizate vor fi marcate şi numerotate.

Pe cele două amplasamente predate, Primăria Oradea va realiza aproximativ 64 de parcări, pe strada Piața Cetății, 24 de locuri, iar în locul garajelor demolate alte 40 de locuri de parcare.

Totodată, se va realiza și iluminatul public în curtea interioară a blocurilor.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult