Categorized | Social

A recunoscut! Avocatul Cosmin Moraru şi-au ucis cu bestialitate soacra!

După ce a încercat în nenumărate rânduri să se eschiveze, dând vina pe fostul soţ al victimei,  în cele din urmă avocatul Cosmin Moraru a recunoscut miercuri, 5 iunie, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Oradea că şi-a ucis soacra.

Surpriză pentru judecătorii şi familia avocatului Cosmin Moraru. După ce mai bine de şase luni a negat orice implicare în uciderea soacrei sale, Paraschiva Vilhan, aruncând vina pe fostul soţ al acesteia, miercuri, 5 iunie avocatul Cosmin Moraru a recunoscut că el a comis crima, arătând că soţia sa nu are nicio implicare în fapta pe care a comis-o.

La sfârşitul anului trecut, pe 5 decembrie, Parchetul Curţii de Apel Oradea a deschis o anchetă, după ce avocatul orădean Cosmin Moraru, soţia Krisztina Pazurik şi soacra acestuia, Paraschiva Vilhan au fost daţi dispăruţi, cei doi soţi fiind suspectaţi că au ucis-o pe femeie şi au fugit.

La doar o zi după ce au fost daţi dispăruţi, cei doi soţi au fost reţinuţi în Elveţia iar autorităţile române au început procedurile de extrădare.

Ulterior, poliţiştii au găsit urme de sânge la locuinţa celor doi, au audiat mai mulţi martori, vecini ai avocatului, care le-au spus că l-au văzut pe acesta înainte de dispariţie, cu urme de sânge pe haine şi cărând în spate un sac.

Tot în 2012, la sfârşitul lunii decembrie, la marginea unui drum din satul bihorean Nădar, mai mulţi trecători au găsit cadavrul soacrei avocatului.

Corpul femeii de 53 de ani era înfăşurat într-o folie, pe cap era tras un sac de nailon, fiind mutilat de animale. Piciorul drept şi o parte din bazin au fost devorate, la fel şi mâna dreaptă, până la umăr, iar o parte din piciorul stâng şi din mâna stângă au fost şi ele mâncate de animale.

„În urma autopsiei s-au găsit urme extrem de dure la nivelul gâtului şi al capului. Victima avea gâtul străpuns de un obiect”

afirmau atunci surse judiciare.

Până miercuri, avocatul a negat acuzaţiile, susţinând că soacra sa ar fi fost ucisă de către fostul soţ al acesteia, Iosif Pazurik. Fără să ştie, însă, că procurorii au verificat deja ipoteza, stabilind că acesta nu are nicio implicare.

Pe de altă parte, nici soţia sa, Krisztina, nu a recunoscut implicarea în comiterea crimei, declarând în faţa procurorilor că în momentul omorului s-a aflat într-o altă încăpere, unde se îmbrăca.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4412 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult