Categorized | Social

Noua fabrică Plexus a fost inaugurată la Oradea

Ultima zi a săptămânii a fost una de bun augur pentru orădeni. Corporaţia Plexus a serbat deschiderea oficială a porţilor, ceea ce înseamnă că municipalitatea va avea o nouă sursă de venit pentru bugetul oraşului şi că 330 de orădeni vor avea un loc de muncă. Investiţia Plexus în Oradea se ridică la 30 de milioane de dolari.

Plexus a sărbătorit vineri, 14 iunie, deschiderea oficială a noii sale fabrici de producție din Oradea. Steve Frisch, vicepreședintele executiv Servicii Globale Clienți, a deschis în mod oficial locația de ultimă generație evaluată la 30 de milioane de dolari. Reprezentanţi ai autorităților locale și ai Universităţii din Oradea au participat la eveniment făcând şi un tur al fabricii de care are 27 de mii de m2, tur în care le-au fost prezentate soluțiile Plexus pentru realizarea produselor.

Noua fabrică de producție oferă angajaților din Oradea un mediu de lucru de calitate superioară. În momentul de față locația are un număr de 330 de angajați și se preconizează că numărul de angajaţi va fi de aproximativ 1000, în momentul în care fabrica va fi complet operațională.

„Investiția în această nouă fabrică ne va permite să furnizăm clienţilor noştri o ofertă cu o valoare sporită în sectorul de piaţă al volumului de producţie mic spre mijlociu și de înaltă complexitate.

Acest nou spațiu de producție demonstrează angajamentul nostru față de regiunea EMEA și va susține mult mai eficient nevoile clienților noștri oferindu-le soluții europene la un cost total mai redus”

a spus Ronnie Darroch, președintele regional EMEA.

Plexus este prezentă în Oradea, România din 2009, având inițial sediul într-o locație închiriată. Noua clădire o înlocuiește pe cea veche, această schimbare reprezentând un eveniment important pentru Plexus.

Conpania produce componente electronice pentru produse de marcă din 140 de companii din domeniile: networking, comunicaţii, medical, industrial, commercial, apărare, securitate şi Aerospaţial.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult