Categorized | Social

Spălaţi-vă doar de la jumătatea lui iulie! Electrocentrale lasă orădenii din Nufărul fără apă!

De pe 1 şi până pe 15 iulie, se vor executa lucrări în zona podului reabilitat de pe str. Leonardo da Vinci (peste pârâul Adona) lucrări care vor duce la întreruperea apei calde la punctele termice 849, 871, 872 şi 875 şi a apei reci la consumatorii cu puncte termice proprii.

S.C Electrocentrale Oradea S.A. anunţă că în perioada 1 – 15 iulie se vor face lucrările de intercalare, cu reţeaua existentă, a reţelelor termice primare executate în cadrul obiectivului de investiţii al Primăriei Municipiului Oradea „Realizare căi acces în Cartierul Nufărul – Şoseaua de centură a municipiului Oradea inclusiv utilităţile aferente – etapa a IV-a ( Pod Adona – str. Leonardo da Vinci – str. Ciheiului)”.

Datorită acestor lucrări, ce se vor executa în zona podului reabilitat de pe str. Leonardo da Vinci peste pârâul Adona, în această perioadă se va întrerupe furnizarea apei calde de la punctele termice 849, 871, 872 şi 875 şi agentul termic primar la consumatorii cu PT proprii, după cum urmează:

– în perioada 1 – 8 iulie oprirea va cuprinde întreaga zonă respectiv toţi consumatorii situaţi în perimetrul format de străzile Aleea Salca, Nufărului (până la intersecţia cu str. Ciheiului), Ciheiului, Jules Verne, Leonardo da Vinci, Alexandru cel Bun, Apateului şi Nojoridului;

– în perioada 8 – 15 iulie va mai rămâne oprit doar PT 872, respectiv consumatorii situaţi pe străzile Liszt Ferenc – parţial, Lonardo da Vinci – parţial (între str. Liszt Ferenc şi Ciheiului), Nufărului – parţial ((între str. Liszt Ferenc şi Ciheiului), str. Ciheiului – parţial (între str. Nufărului şi str. Leonardo da Vinci).

„Ne cerem scuze consumatorilor afectaţi pentru disconfortul creat”

se afirmă în comunicatul Electrocentrale Oradea.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Spălaţi-vă doar de la jumătatea lui iulie! Electrocentrale lasă orădenii din Nufărul fără apă!”

  1. Mortu spune:

    Stii ca pozele sunt din Rogerius nu ?:)

  2. Dap. Ştiu. Dar sunt generice. De pe Leonardo da Vinci nu am decat cu oameni muncind la asfaltari. Şi alea le-am tot pus. 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult