Categorized | Social

Reţea de prostituţie cu minori români pentru preoţii de la Vatican. Se întâlneau în biserici şi plăteau între 150 şi 500 de euro pentru o „prestaţie”!

Un fost preot din Roma, Patrizio Poggi, condamnat la cinci ani de închisoare pentru agresiuni sexuale asupra unor minori, a denunţat carabinierilor o reţea de prostituţie cu minori, inclusiv români, pentru preoţi şi prelaţi de la Vatican.

Potrivit ediţiei online pentru Roma a Corriere dela Sera, informaţie preluată de Mediafax, fostul preot paroh al Bisericii San Filippo Neri din Roma a denunţat nouă prelaţi şi o reţea de prostituţie cu minori pentru prelaţi şi preoţi parohi din capitala italiană, „bine organizată şi gestionată”.

Poggi afirmă în denunţul său că un fost carabinier „selecta” tineri şi minori într-un local gay, „Twink”, şi în zona acestuia, pe bulevardul Giolitti, în apropiere de gara Termini.

În afară de acesta, fostul preot afirmă că de „recrutare” în cadrul acestei reţele se ocupau, de asemenea, directoarea unei mici agenţii matrimoniale şi „un personaj care ţinea contabilitate la negru în parohia San Filippo Neri”, unde a fost preot Poggi.

Cei trei au mai lucrat împreună „creând un program cunoscut sub numele «Belli e Dannati» (Frumoşi şi Blestemaţi)” pe aceeaşi „piaţă”, potrivit fostului preot.

Poggi descrie în denunţul său întâlniri cu caracter sexual, în biserici de la periferia Romei, cu tineri din Europa de Est şi afirmă că poate oferi nume de preoţi parohi care plătesc de obicei „pentru prestaţii cu minori” sume cuprinse „între 150 şi 500 de euro” pentru o „întâlnire”.

Potrivit publicaţiei, Poggi a oferit carabinierilor şi alte informaţii, care vor face obiectul altor investigaţii. El afirmă că fostul carabinier nu era implicat doar în „selectarea” de tineri pentru anturajul Curiei, ci şi într-o activitate de „comerţ clandestin cu ostii achiziţionate de membri ai unor secte satanice”, activitate care urmează să fie investigată sub conducerea unui procuror adjunct, Maria Monteleone.

Magistratul are deja trei suspecţi, însă niciuna dintre aceste persoane nu este preot, scrie site-ul.

Potrivit publicaţiei britanice The Times, fostul carabinier, care conducea un Fiat Panda cu inscripţia „Urgenţă Sânge” pentru a putea parca uşor în zona „Twink” (în argou, tânăr gay), selecta imigranţi români, unii minori. „Este un caz exploziv (…) care ameninţă să afecteze Vaticanul”, apreciază ziarul britanic.

 

This post was written by:

- who has written 4325 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult