Categorized | Social

Reţea de prostituţie cu minori români pentru preoţii de la Vatican. Se întâlneau în biserici şi plăteau între 150 şi 500 de euro pentru o „prestaţie”!

Un fost preot din Roma, Patrizio Poggi, condamnat la cinci ani de închisoare pentru agresiuni sexuale asupra unor minori, a denunţat carabinierilor o reţea de prostituţie cu minori, inclusiv români, pentru preoţi şi prelaţi de la Vatican.

Potrivit ediţiei online pentru Roma a Corriere dela Sera, informaţie preluată de Mediafax, fostul preot paroh al Bisericii San Filippo Neri din Roma a denunţat nouă prelaţi şi o reţea de prostituţie cu minori pentru prelaţi şi preoţi parohi din capitala italiană, „bine organizată şi gestionată”.

Poggi afirmă în denunţul său că un fost carabinier „selecta” tineri şi minori într-un local gay, „Twink”, şi în zona acestuia, pe bulevardul Giolitti, în apropiere de gara Termini.

În afară de acesta, fostul preot afirmă că de „recrutare” în cadrul acestei reţele se ocupau, de asemenea, directoarea unei mici agenţii matrimoniale şi „un personaj care ţinea contabilitate la negru în parohia San Filippo Neri”, unde a fost preot Poggi.

Cei trei au mai lucrat împreună „creând un program cunoscut sub numele «Belli e Dannati» (Frumoşi şi Blestemaţi)” pe aceeaşi „piaţă”, potrivit fostului preot.

Poggi descrie în denunţul său întâlniri cu caracter sexual, în biserici de la periferia Romei, cu tineri din Europa de Est şi afirmă că poate oferi nume de preoţi parohi care plătesc de obicei „pentru prestaţii cu minori” sume cuprinse „între 150 şi 500 de euro” pentru o „întâlnire”.

Potrivit publicaţiei, Poggi a oferit carabinierilor şi alte informaţii, care vor face obiectul altor investigaţii. El afirmă că fostul carabinier nu era implicat doar în „selectarea” de tineri pentru anturajul Curiei, ci şi într-o activitate de „comerţ clandestin cu ostii achiziţionate de membri ai unor secte satanice”, activitate care urmează să fie investigată sub conducerea unui procuror adjunct, Maria Monteleone.

Magistratul are deja trei suspecţi, însă niciuna dintre aceste persoane nu este preot, scrie site-ul.

Potrivit publicaţiei britanice The Times, fostul carabinier, care conducea un Fiat Panda cu inscripţia „Urgenţă Sânge” pentru a putea parca uşor în zona „Twink” (în argou, tânăr gay), selecta imigranţi români, unii minori. „Este un caz exploziv (…) care ameninţă să afecteze Vaticanul”, apreciază ziarul britanic.

 

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult