Categorized | Social

Lucrări pe strada Arinului. Porţiunea dintre Gheorghe Doja și Adevărului va fi închisă circulaţiei

Între 4 şi 6 iulie tronsonul de pe strada Arinului, cuprins între strada Gheorghe Doja și strada Adevărului, va fi închis pentru executarea unor lucrări. Pe acestă porţiune nu se va putea circla nici pe jos şi nici cu maşina.

Primăria Oradea anunță închiderea tronsonul de pe str. Arinului cuprins între str. Gh. Doja și str. Adevărului în intervalul 4 – 6 iulie (inclusiv) în vederea executării lucrărilor de așternere a stratului de fundație din agregat stabilizat.

Lucrările au început la sfârșitul anului 2012 şi sunt executate de S.C. Drumuri Orășenești S.A.

„Această investiţie era mai mult decât necesară deoarece versantul de pe str. Arinului, pe tronsonul dintre străzile Gh. Doja şi Adevărului a devenit instabil.

Consolidarea s-a impus pentru a preveni alunecarea terenului, care ar fi putut  provoca accidentarea autovehiculelor sau a pietonilor, respectiv calamitarea proprietăţilor din zonă.

Lucrările au constat în realizarea unui zid de sprijin pe str. Arinului, pe tronsonul cuprins între str. Gh. Doja – str. Adevărului (zid a cărui rol este să împiedice alunecările de teren și să consolideze drumul) și vor continua cu amenajarea unui trotuar pe partea opusă zidului și modernizarea străzii Arinului, respectiv acoperirea ei cu stratul de balast, piatră spartă, binder și uzură”

se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult