Categorized | Social

Oradea Press a intrat în vacanță! Ne revedem pe 12 august!

După aproape șapte luni de muncă, timp în care portalul Oradea Press a înregistrat 27.799 de vizitatori unici, 35.027 de vizite și 50.818 vizualizări, a sosit momentul să facem o mică pauză. Nu pentru că nu am mai avea ce scrie, ci pentru că vrem să ne „încărcăm bateriile” pentru partea a doua a anului. Ne revedem așadar, dragi cititori, pe 12 august!

Dacă pe parcursul anului trecut, portalul de știri Oradea Press a înregistrat peste 95 de mii de vizite, aproape 73 de mii de vizitatori unici și puțin peste 141 de mii de vizualizări, la jumătatea acestei luni, se poate spune că suntem în grafic.

Spre deosebire de multe alte publicații, care au adoptat, uneori din mers, rețeta sau modelul  considerat „de succes” pe piața media din România (unele dispărând în ciuda acestor „compromisuri”), noi nu ne-am schimbat modul în care ne facem treabă și ne selectăm conținutul.

Fără titluri bombastice, fără exagerări gratuite, fără știri de senzație sau cu care să vă „cerșim” clickuri. Oradea Press a fost și a rămas un portal serios cu știri pentru oameni serioși. Așa vom continua să ne facem treaba și de pe 12 august încolo! VACANȚĂ PLĂCUTĂ TUTUROR CITITORILOR!

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult