Categorized | Social

Sunteţi pasionaţi de arta fotografică? Puteţi trimite cele mai reuşite imagini la un concurs euroregional

tothpatratAsociaţia „Euro Foto Art” şi Clubul Fotografic „Nufărul” Oradea va organiza, în parteneriat cu Fotoclubul „Debrecen” din Debrecen, ediţia a treia a Expoziţiei artiştilor fotografi din Euroregiunea Bihor – Hajdú Bihar. Scopul expoziţiei este prezentarea creaţiilor artiştilor care trăiesc în această Euroregiune. Pot participa artiştii fotografi care îşi desfăşoară activitatea în această regiune.

La concurs poate participa orice fotograf amator sau profesionist, care îndeplineşte condiţiile regulamentului, cu maximum 5 imagini alb-negru sau color, publicat pe site-ul www.eurofotoart.com în format digital. Tematica, tehnica în care au fost realizate sau genul unde se încadrează lucrările nu sunt limitate.

Nu se pot trimite imagini realizate în serii fotografice. Latura mare a imaginilor, trimise în jpg., trebuie să fie de 2400 pixeli. O imagine poate avea formatul de maxim 4 Mb. Mărimea unui e-mail cu ataşmentele nu poate depăşi 15 Mb.

Fiecare participare, va fi însoţită de Borderoul de participare completat, care se poate descărca de pe site-ul www.eurofotoart.com (rubrica: Euroregion Bihor-Hajdú Bihar).

Juriul internaţional va selecţiona pentru expoziţe o colecţie de 100 de fotografii (50 – 50). Colecţia din Hajdu – Bihar va fi selecţionată de un juriu orădean, format din artiştii fotografi Constantin Dancoglu (EFIAPb), Claudiu Szabó (EFIAP) şi Ştefan Tóth (AFIAP), iar colecţia din Bihor va fi jurizată de un juriu din Debrecen, format din artistul fotograf  István Kocsis, graficianul  István Tamus şi artistul fotograf András Máthé. Fiecare juriu va premia câte 3 lucrări (din ambele colecţii) sau câte 3 autori.

Imaginile acceptate pentru expoziţie vor fi mărite pe hârtie fotografică pe cheltuiala organizatorilor. Lucrările trimise pentru concurs vor fi folosite nelimitat, pentru popularizarea manifestării.

Lucrările din Bihor vor fi trimise pe adresa de e-mail: eurofotoart.ro@gmail.com. Lucrările înregistrate vor fi expediate pentru evaluare juriului, care va decide acordarea premiilor, neacordarea sau regruparea acestora.

Cu ocazia vernisajului va fi editat un catalog tipărit, cu sprijinul financiar al Judeţului Hajdú – Bihar, cu lucrările din expoziţia internaţională.

Ultimul termen de predare a lucrărilor este 30 august 2013. Jurizarea va avea loc pe10 septembrie 2013, iar anunţarea rezultatelor la data de 15 septembrie 2013.

Lucrările acceptate de juriul internaţional vor fi prezentate publicului vizitator la Oradea, în perioada 4 – 22 octombrie 2013, în Galeria „Euro Foto Art” (Piaţa 1 Decembrie nr. 12) şi în Debrecen Ifjúsági Ház, în perioada 29 octombrie – 8 noiembrie 2013 (Simonffy utca 21)

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Ştefan Tóth AFIAP (telefon: 0741.212.111 sau 0770.103.500).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult