Categorized | Social

Diplome şi bani pentru cuplurile cele mai longevive din Oradea

Nu mai puţin de 41 de cupluri au fost felicitate marţi, 13 august, de rerezentanţii Primăriei la serbarea Nunţii de Aur. Cuplurile au primit câte o diploma de fidelitate şi un premiu în bani în cuantum de 500 de lei.

Cea de-a treia festivitate de premiere a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă din anul 2013, a avut loc marţi, în sala festivă „Traian Moşoiu” a Primăriei Municipiului Oradea.

„Cei care vreme de 50 de ani au reuşit să vieţuiască împreună rămân exemple importante pentru noi.

Vă mulţumim pentru modelul de încredere, respect şi loialitate pe care ni-l oferiţi”

a spus viceprimarul Mircea Mălan în aplauzele unei săli aproape pline.

După acest moment, pe ritmul piesei „Nothing’s gonna change my love for you” interpretată de Glenn Medeiros, viceprimarul a împărţit, celor 41 de cupluri, îmbrăţişări, diplome de fidelitate şi un premiu în bani în cuantum de 500 de lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4420 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult