Categorized | Sport

FC Bihor – Next Generation! Tricouri noi şi un proiect axat pe tineri

La sfârşitul acestei săptămâni, într-un cadru festiv, la Sala de Concerte „Enescu – Bartok” a Filarmonicii de Stat Oradea, clubul FC Bihor și-a prezentat echipamentele de joc cu care echipa de fotbal fanion a județului Bihor va evolua în noul sezon competițional, precum și noul proiect, al cărui slogan este „FC Bihor – 2.0.13 – Generația următoare”.

În prezența oficialităților judeţene şi municipale, precum și a altor instituții sportive și extra-sportive, a fost lansat noul proiect al FC Bihor, unul despre care președintele clubului Șerban Morcan spune că se axează în primul rând pe seriozitate.

„Dorim foarte mult să dovedim prin modul în care ne pregătim, în care evoluăm, că suntem profesioniști și oamenii pot să aibă încredere în noi și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion”

a declarat președintele clubului. Noul proiect al echipei FC Bihor se axează în principal pe jucători bihoreni.

„Este un nou val, bazat în primul rând pe jucător bihoreni, jucători proveniți din propria noastră pepinieră.

Ne punem mari speranțe în ei, avem încredere în jucătorii aceștia și sunt convins că împreună cu cei mai experimentați, care s-au întors la Oradea și care au acceptat să joace pentru FC Bihor, vom reuși să creăm o echipă omogenă, care va aduce satisfacții pe terenul de joc”

a mai declarat Șerban Morcan.

Acesta a ținut să mulțumească și conducerii Filarmonicii de Stat  din Oradea pentru găzduirea evenimentului.

Prezentare atipică

 

Printre acordurile Cvartetului Intermezzo al Filarmonicii de Stat orădene a urmat apoi prezentarea efectivă a echipamentelor de joc.

Trei jucători, Mădălin Popa, Bogdan Mintaș și Raymond Lukacs au prezentat echipamentul pe care orădenii îl vor folosi la jocurile din deplasare. Este vorba despre un echipament de culoare albă, cu inserții roș-albastre pe tricou în zona pieptului, cu numerele inscripționate de culoare albastră pe spate și pe șort.

Cei trei goalkeeperi ai echipei, Mădălin Smaranda, Călin Fildan și Alin Sălăjan, au prezentat apoi echipamentul portarilor, care va fi de două feluri, unul de culoare vedre, model Terra, și celălalt, galben, model Tek.

Echipamentul cu care jucătorii de la FC Bihor vor evolua în noul sezon pe teren propriu va fi în culorile tradiționale, roșu și albastru,  și a fost prezentat de Andrei Haș, Zsombor Lukaccs și Adrian Petricău.

Tricouri personalizate cu 150 de lei

 

Noul echipament al echipei FC Bihor, marca Joma, este pentru jucătorii de câmp modelul Picasso 5 și prezintă un design modern și funcțional, care urmărește linia corpului. Este fabricat dintr-un poliester de înaltă calitate, materialul folosit în fabricarea lui prezentând două tehnologii inovative de la Joma, Dryan MX și Micro Mesh System.

Fibrele sunt în formă de fagure și permit ca transpirația și umezeala să fie absorbită de pe piele, astfel încât sportivul să se simtă tot timpul confortabil, chiar în timpul efortului susținut.

Materialul permite organismului să respire, menține o temperatură constantă a corpului, prevenind supraîncălzirea în timpul efortului. Numerele pentru echipamentul de acasă sunt inscripționate cu argintiu metalizat.

Președintele clubului a anunțat la finalul presentării că suporterii echipei bihorene pot să-și comande la sediul clubului tricouri cu noul echipament la preţul de 120 de lei (nepersonalizate) sau 150 de lei (peronalizate).

Primele tricouri personalizate care au fost oferite de conducerea clubului FC Bihor au fost acordate liderilor susținătorilor clubului, lui Cornel Popa, președintele Consiliului Județean Bihor, lui Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, precum și lui Ioan Cuc, primul sponsor alăturat noului proiect al clubului de fotbal fanion al județului Bihor.

Printre invitați s-au mai aflat viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Daniel Negrean, care face parte și din Adunarea Generală a Asociaților clubului, Horia Carțiș, din partea Consiliului Județean Bihor, Valer Vancea, președintele Asociației Județene de Fotbal Bihor, Sorin Buhaș, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, Florin Birta, președintele Cubului Sportiv Municipal Oradea, și Dan Matei, directorul Clubului Sportiv Școlar LPS Bihorul.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult