Categorized | Social

O stradă modernizată şi 124 de locuri de parcare noi

Primăria Oradea a finalizat lucrările de modernizare a străzii Dobreștilor, transformând-o dintr-un drum înfundat într-o şosea cu două sensuri care face legătura între strada Sf. Apostol Andrei şi strada Sovata.

Lucrările au fost efectuate de firma S.C. Gamid Prodexim SRL și au constat în modernizarea străzii, amenajarea Aleii II și III, amenajarea trotuarelor, dar și realizarea a 125 de locuri de parcare de-o parte și de alta (pe Aleea II din curtea interioară și pe Aleea III de la intersecția cu str. Sf. Apostol Andrei).

Toate locurile de parcare au fost realizate din pavaje carosabile din beton înierbat.

„Tot în cadrul acestor lucrări s-a realizat sensul giratoriu de la intersecția str. Dobreștilor cu str. Sf. Apostol Andrei, dar și rețeaua de canalizare pluvială cu guri de scurgere și căminele de vizitare aferente”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei Oradea.

De asemenea, s-au realizat marcaje și s-au montat indicatoare rutiere.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult