Categorized | Cultură

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca va angaja profesori şi pe baza expertizei Oanei Lianu

Activitate intensă, presărată cu concerte pline de muzică şi voie bună pentru artista Oana Lianu. Astfel, la începutul lunii, pe 4 septembrie Oana va susţine un recital în deschiderea Conferinţei Naţionale a Asociaţiei Bibliotecilor universitare, ce va avea loc în Aula Magna a  Universităţii din Oradea.

La doar două zile, pe 6 septembrie, la ora 21.00 artista va cânta în Delice Café 2, Cartier Prima, într-un concertul realizat în colaborare cu Lucia Bochiş. Evenimentul se va adreseaza publicului iubitor de „feeling”, fiind conceput ca o îmbinare rafinată de jazz, café, musical cu elemente de folclor.

Repertoriul abordat va cuprinde universul emoţional al unor piese celebre interpretate de duo-ul deja consacrat al vocii si naiului, la care se adauga si elemente surpriza.

Pe plan academic, ca o recunoaştere a muncii, în 23 şi 24 septembrie, Oana Lianu va fi membru în Comisia de concurs pentru ocuparea posturilor didactice vacante de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Un alt eveniment important la care Oana va participa este Festivalul Naţional „Tribut valorilor culturale romanesti”, în organizarea Fundaţiei Sergiu Celibidache care va avea loc între 2 septembrie şi 28 noiembrie.

„Am fost invitată să fac parte din Comisia de la secţiunea muzicală „Nai”. Concursul este însa mult mai amplu pe mai multe secţiuni artistice, adresat tinerilor artişti, pe care îi sfatuiesc sa participe la acest festival-concurs”

a mai spus Oana Lianu.

Detalii despre eveniment se găsesc şi online, pe www.fundatia-celibidache.com şi www.romanipentruolume.ro.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult