Categorized | Sport

Duel important în Cupa României. FC Bihor întâlneşte la Oradea ACS Poli Timișoara

FC Bihor va întâlni pe teren propriu, marţi, 24 septembrie, de la ora 16.00, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, echipa ACS Poli Timișoara, în faza șaisprezecimilor de finală din Cupa României.

Pentru meciul cu timişorenii mijlocașul Sebastian Sfârlea, care a fost suspendat pentru etapa de sâmbătă, va reveni pe teren. În schimb, fundașul Dorin Mihuț este în continuare incert.

„Va fi un meci greu pentru noi. Întâlnim o echipă care a avut un început de campionat bun.

Este o competiție a surprizelor. Sper ca noi să facem un joc bun în această fază”

a declarat antrenorul echipei orădene, Gheorghe Ghiț.

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, iar biletele de intrare vor costa 10 lei, pensionarii, femeile, copiii si liceenii urmând să intre gratuit.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult