Categorized | Eveniment

Satul se mută pentru două zile la Oradea!

În cadrul ,,Toamnei orădene”, cu prilejul Târgului pălincarilor, în zilele de 27 şi 28 septembrie (vineri şi sâmbătă) între orele 17:00 şi 20:30, în Parcul Bălcescu din Oradea, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor organizează două spectacole folclorice de amploare.

Vineri, 27 septembrie, vor evolua, pe scena din Parcul Bălcescu, ansamblurile folclorice ,,Bărdăuţa” (Borod), al Căminului Cultural din Căbeşti, al Căminului Cultural din Luncşoara (Auşeu), ,,Ardeleana” (Tulca) şi Florile Bihorului (Palatul Copiilor şi Elevilor din Oradea), precum şi soliştii: Sânziana Toader, Sabina Alb-Leonte, Violeta Gherman, Ioana Urs, Lucian Hus şi Anca Pavel.

Sâmbătă, 28 septembrie, va fi rândul ansamblurilor ,,Moşuţ” (Vadu Crişului), al Căminului Cultural din Lazuri de Beiuş, al Căminului Cultural din Răbăgani, ,,Obârşii (Şuncuiuş) şi ,,Ulpia” (Oradea), alături de soliştii vocali: Octavian Andrei Blaga, Monica Blaga, Alexandra-Maria Secan, Lavinia Mateiu, Camelia Ilea, Andrada Crăciun, Anca Pavel şi Violeta Gherman.

Spectacolele vor fi prezentate de Violeta Gherman, coordonarea acţiunilor fiind asigurată de prof. Aurel Moţ.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult