Categorized | Eveniment

Toamna orădeană 2013 continuă cu Gheorghe Zamfir şi Festivalul Vinului

Unul dintre evenimentele majore ale Toamnei Orădene este concertul artistului Gheorghe Zamfir și al Corului Fiat Lux din data de 2 octombrie, ora 19.00, la Teatrul Regina Maria. Bilete la acest spectacol pot fi cumpărate între orele 10.00 şi 18.00, la un preţ de 15-25 lei.

Cel de-al treilea weekend a festivalului este dedicat vinului. Astfel, Primăria Oradea în parteneriat cu Top Press Media organizează începând de joi, 3 octombrie, pe platoul din fața Arenei Antonio Alexe, Festivalul Vinului, cu participarea mai multor comercianți specializați în domeniu și artiști populari renumiți.

Vor concerta între orele 19.00 și 22.00 Ansamblul Lioara, Mitică Negrean şi invitaţii săi, Cornel Borza, Angela Rusu precum și Ansamblul Profesionist Crișana.

Un alt eveniment important al acestui weekend este cel de sâmbătă, 5 octombrie, când de la ora 19.00 va avea loc concertul aniversar al Fundaţiei Rock Filarmonica, urmând ca luni, 9 octombrie, de la ora 10.00 să înceapă Festivalul pentru Copii Arcadia.

Evenimentele sportive din cadrul Toamnei Orădene se vor realiza în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean Bihor.

Competițiile vor debuta la 1 octombrie, prin Cupa Toamna Orădeană 2013 la Atletism – Stadionul Tineretului de la Liceul LPS Bihorul – echipe de liceu – masculin şi feminine.

Pe 4 octombrie va avea loc cupa Toamnei Orădene la streetball, urmată în data de 5 octombrie de cupa Toamnei Orădene la înot și șah.

Pe 8 octombrie va avea loc cupa Toamnei Orădene la fotbal, iar în data de 9 octombrie, de la ora 16.00 va avea loc în arena Antonio Alexe un meci de fotbal între reprezentanții Primăriei Oradea, AIO, Prefectură și Consiliul Județean.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult