Categorized | Social

Reîncep cursurile gratuite pentru viitoarele mămici

La Maternitatea din Oradea vor reîncepe de joia viitoare (17 octombrie) cursurile gratuite pentru educaţia gravidelor şi pregătirea lor în aşteptarea evenimentului naşterii. În cadrul proiectului „Școala Mamei” orădencele se vor acomoda cu medicii și vor putea să se pregătească atât fizic cât și psihic pentru procesul nașterii.

Proiectul „Școala mamei” a început anul trecut chiar de 8 martie, medicii propunându-și ca prin intermediul lui să le ajute pe viitoarele mămici să înțeleagă mai bine procesul nașterii.

„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea anunţă reînceperea derulării cursurilor gratuite pentru educaţia gravidelor şi pregătirea lor în aşteptarea evenimentului naşterii, începând cu luna octombrie 2013.

Cursurile se vor desfăşura bilunar începand cu data de 17.10.2013, orele 17.00, la staţionar III-Maternitate, str. Calea Clujului nr. 50, Sala de Raport gardă.”

se afirmă într-un comunicat al Spitalului, semnat de directorul medical conf. univ. dr. Lucia Daina.

Înscrierea şi programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.630, interior  153, între orele 10.00-18.00, în Ambulator.

Cele cinci cursuri care se organizează sunt gratuite și se țin o dată la două săptămâni, la ele putânt participa, alături de mame, și tații.

Ele vor continua și după naștere, mamele având posibilitatea ca prin exerciții fiziologice și consultări psihologice, să se recupereze.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult