Categorized | Social

Reîncep cursurile gratuite pentru viitoarele mămici

La Maternitatea din Oradea vor reîncepe de joia viitoare (17 octombrie) cursurile gratuite pentru educaţia gravidelor şi pregătirea lor în aşteptarea evenimentului naşterii. În cadrul proiectului „Școala Mamei” orădencele se vor acomoda cu medicii și vor putea să se pregătească atât fizic cât și psihic pentru procesul nașterii.

Proiectul „Școala mamei” a început anul trecut chiar de 8 martie, medicii propunându-și ca prin intermediul lui să le ajute pe viitoarele mămici să înțeleagă mai bine procesul nașterii.

„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea anunţă reînceperea derulării cursurilor gratuite pentru educaţia gravidelor şi pregătirea lor în aşteptarea evenimentului naşterii, începând cu luna octombrie 2013.

Cursurile se vor desfăşura bilunar începand cu data de 17.10.2013, orele 17.00, la staţionar III-Maternitate, str. Calea Clujului nr. 50, Sala de Raport gardă.”

se afirmă într-un comunicat al Spitalului, semnat de directorul medical conf. univ. dr. Lucia Daina.

Înscrierea şi programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.630, interior  153, între orele 10.00-18.00, în Ambulator.

Cele cinci cursuri care se organizează sunt gratuite și se țin o dată la două săptămâni, la ele putânt participa, alături de mame, și tații.

Ele vor continua și după naștere, mamele având posibilitatea ca prin exerciții fiziologice și consultări psihologice, să se recupereze.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult