Categorized | Eveniment

Campanie Benvenuti cu premii substanţiale la Oradea

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă, clienţii fideli ai Benvenuti pot câştiga prin intermediul campaniei „Alege-ţi perechea norocoasă!” numeroase premii, cele mai importante fiind trei maşini Mini Cooper.

Ca imagine a campaniei a fost aleasă cunoscuta Antonia care a şi ţinut joi, de la ora 19.00, în faţa a câteva sute de tineri, un prim concert. Orădenii au putut asculta piesele „Pleacă”, „Marionette”, „Morena” şi „Hurricane”

Înainte de acesta, mai multe manechine şi manechini de la Graziela Models au prezentat modelele cele mai noi de încălţămine (botine, cizme, ghete şi pantofi eleganţi cu toc stiletto) ale firmei Benvenuti. O surpriză plăcută a fost şi miniconcertul Cristinei Pavel, fiica acţionarului principal al Benvenuti – Dan Pavel.

„Am ales să fiu imaginea Benvenuti pentru că îmi plac mult lucrurile de calitate. În plus, cărei femei nu-i plac pantofii? Mai ales dacă sunt de la Benvenuti”

a spus Antonia, la cafeneaua Violet din Lotus Center.

3 automobile şi alte zeci de premii

Campania „Alege-ţi perechea norocoasă!” a început pe 1 octombrie şi se desfăşoară până pe 20 martie 2014. În cadrul acesteia, fiecare client care achiziţionează produse în valoare de 400 de lei din magazinele Benvenuti şi Enzo Bertini va primi un talon cu care se va putea înscrie la o tombolă la care va putea câştiga una din cele trei maşini Mini Cooper, plus alte premii în valoare totală de 486 de mii de lei.Vorbim aici despre 7 premii constând în încălţăminte gratuită pentru 10 ani, 10 premii constând în încălţăminte pentru un an, plus 80 de premii surpriză.

„Este o campanie prin care vrem să mulţumim clienţilor noştrii. Faptul că existăm li se datorează lor şi vrem să le oferim ce e mai bun, atât servicii cât şi produse de calitate.

Ca imagine a Campaniei, cea mai bună variantă pe care puteam să o alegem la ora actuală în România, este Antonia.

Dacă ar trebui să mulţumesc cuiva în mod special pentru această campanie, ea este Victoria Ilisei, coordonatoarea care a făcut o treabă excelentă”

a spus Dan Pavel.

După ce în urmă cu trei an, Benvenuti a pus în joc pentru clienţii fideli un BMW Seria 3, pe 5 decembrie va avea loc prima extragere la care se va putea câştiga primul Mini Cooper şi o parte din premii.

Anul viitor, pe 25 martie, când se va aniversa 10 ani de Benvenuti, se vor trage la sorţi câştigătorii celorlalte două automobile Mini Cooper, şi se vor acorda alte 5 premii constând în încălţăminte pe 10 ani şi 5 premii constând în încălţăminte pe un an, plus cealaltă jumătate de premii.

Antonia va reveni la Oradea pe 5 decembrie şi 25 martie cu alte două concerte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4395 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult