Categorized | Social

Un nou ghişeu în Piramidă

Începând de luni, 28 octombrie, în Centrul pentru relații cu publicul de la parterul instituției se va deschide un nou ghișeu. Este vorba despre un ghișeu de relații cu publicul al Compartimentului Fond Funciar.

La noul ghişeu toți cetățenii care au de rezolvat o problemă referitoare la reconstituirea dreptului de proprietate, potrivit legilor fondului funciar, sunt așteptați în fiecare zi de luni din săptămână, între orele 9:00 şi 12:00.

Ghişeul va avea numărul 20 şi va fi amplasat unde funcționează și cel de Registru Agricol.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult