Categorized | Social

Gheorghe Carp interimar la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu”

Medicul Laurean Pop a fost revocat din funcţia de manager, vineri, 1 noiembrie 2013, de primarul Ilie Bolojan. Până la alegerea unui nou manager, la Municipal a fost numit interimar Gheorghe Carp, locul rămas liber de la Spitalul Judeţean fiind ocupat de dr. Lucia Daina.

Primarul Ilie Bolojan a semnat vineri decizia de revocare din funcţie a managerului Ovidiu Laurean Pop de la conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu”.

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de manager rămas vacant, Ilie Bolojan l-a desemnat manager interimar al Spitalului Municipal pe managerul Spitalului Județean, dr. Gheorghe Carp. Dr. Lucia Daina umează să preia conducerea interimară a Spitalului Județean iar postul de director medical va fi ocupat de dr. Hadrian Borcea.

„Domnul doctor Carp va asigura interimatul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea poziţiei de manager, cel mai probabil în această lună, cel mai târziu până în luna februarie, conform legii. Pentru a nu exista tensiuni, azi dimineaţă (n.r. ieri) la ora 8.00, am participat la raportul de gardă şi am comunicat şefilor de secţii decizia mea”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

„Mai am un an şi jumătate din manadatul pe care îl am la Spitalul Judeţean şi vreau să îmi continui treaba începută. Nu mă duc însă la Municipal doar să semnez statul de plată.

O să văd ce s-a făcut până acum acolo şi o să încerc să continui treaba”

a declarat doctorul Gheorghe Carp.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult