Categorized | Social

Gheorghe Carp interimar la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu”

Medicul Laurean Pop a fost revocat din funcţia de manager, vineri, 1 noiembrie 2013, de primarul Ilie Bolojan. Până la alegerea unui nou manager, la Municipal a fost numit interimar Gheorghe Carp, locul rămas liber de la Spitalul Judeţean fiind ocupat de dr. Lucia Daina.

Primarul Ilie Bolojan a semnat vineri decizia de revocare din funcţie a managerului Ovidiu Laurean Pop de la conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu”.

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de manager rămas vacant, Ilie Bolojan l-a desemnat manager interimar al Spitalului Municipal pe managerul Spitalului Județean, dr. Gheorghe Carp. Dr. Lucia Daina umează să preia conducerea interimară a Spitalului Județean iar postul de director medical va fi ocupat de dr. Hadrian Borcea.

„Domnul doctor Carp va asigura interimatul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea poziţiei de manager, cel mai probabil în această lună, cel mai târziu până în luna februarie, conform legii. Pentru a nu exista tensiuni, azi dimineaţă (n.r. ieri) la ora 8.00, am participat la raportul de gardă şi am comunicat şefilor de secţii decizia mea”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

„Mai am un an şi jumătate din manadatul pe care îl am la Spitalul Judeţean şi vreau să îmi continui treaba începută. Nu mă duc însă la Municipal doar să semnez statul de plată.

O să văd ce s-a făcut până acum acolo şi o să încerc să continui treaba”

a declarat doctorul Gheorghe Carp.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult