Categorized | Social

Săptămână cu evenimente importante pentru studenţii de la drept

ELSA Oradea organizează în această săptămână mai multe evenimente cu tematici diversificate, deschise și către studenți la alte specializări. Astăzi studenţii îl vor cunoaşte pe avocatul Răzvan Doseanu, urmând ca joi, de la ora 14.00, la Facultatea de Drept să aibă loc o întâlnire între jurnalişti şi avocatul Mircea Ursuţa pe tema dreptului la imagine publică.

Miercuri, 13 noiembrie, începând cu ora 18.00 în sala S 110 din cadrul Facultății de Drept a Universității din Oradea va avea loc evenimentul de tipul „Lawyers at work” în cadrul căruia avocatul Răzvan Doseanu va susține o conferință pe tema relației dintre avocat și client în care vor fi discutate teme precum abordarea viitorului client sau stabilirea onorariului.

Al doilea eveniment este discuția panel pe tema „Mass-media versus dreptul la viața privată”, realizat în cadrul International Focus Programme, care se înscrie într-un șir de evenimente la nivel internațional organizat pe tema media law.

Evenimentul, unic pe plan local, îi va aduce la masa vorbitorilor pe Bogdan Băcilă (Digi 24 Oradea) care va discuta despre politicile unei televiziuni de știri, pe Florin Ciucaş (Bihoreanul) care va vorbi despre funcționalitatea presei scrise şi pe avocatul Mircea Ursuța care va prezenta mai multe procese intentate pentru denigrarea unor personalităţi publice.

La începutul săptămânii vitoare și la sfârșitul acesteia vor avea loc alte evenimente precum „ELSA Training Day”, „Concursul de procese simulate în drepturi real”e sau „Inițiere în tainele debate-ului”.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult