Categorized | Cultură

Duminică îl puteţi cunoaşte şi altfel pe marele actor George Mihaiţă

Au mai rămas patru zile până când marele actor de teatru şi film, George Mihaiţă se va întâlni cu orădenii. Dialogul va fi intermediat de regizorul Radu Vaida, în cadrul unui proiect derulat de Teatrul Regina Maria.

Spectacolul „Dialoguri interioare” va avea loc duminică, 24 noiembrie 2013, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Regina Maria.

În cadrul discuţiei, Radu Vaida va păstra formatul general stabilit în ediţiile anterioare şi va încerca să scoată la suprafaţă cât mai mult din ceea ce înseamnă omul George Mihăiţă. Mai mult, spectatorii vor avea posibilitatea să i se adreseze direct actorului George Mihăiţă, fără să existe nicio restricţie a temelor abordate.

„Dialogul se promite a fi unul tonic, încărcat de bună dispoziţie, astfel încât auditoriul să simtă la finalul spectacolului încărcare pozitivă”

a sus Radu Vaida.

În plus, acesta va fi presărat de momente artistice susţinute de Cvartetul Varadinum. Spectatorii se vor putea delecta admirând şi creaţiile plastice ale lui Cantemir Meşter.

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00 – 19.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00 – 13.00, cât şi online, pe site-ul www.biletmaster.ro.

Acestea pot fi procurate şi cu o oră înaintea începerii spectacolului, la preţul de 10 lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult