Categorized | Social

Gest de normalitate. Asociaţiile cu simţ civic premiate de Primărie!

Cele mai ecologice 20 de asociaţii de proprietari au primit miercuri, 20 noiembrie, sau vor primi vineri, 22 noiembrie, premii din partea Primăriei Oradea, în semn de apreciere pentru spiritul civic de care dau dovadă.

Primăria Oradea a constituit o comisie, care s-a deplasat în teren în perioada 11 – 15 noiembrie pentru a verifica asociațiile de proprietari. Comisia a verificat curățenia, amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, a punctelor de colectare a deșeurilor, dar și curățenia și întreținerea aleilor, trotuarelor și a parcărilor.

„Primăria a decis să premieze 20 de asociații din municipiu, care au dat dovadă de spirit gospodăresc și de spirit civic prin felul în care s-au ocupat de spațiul din jurul blocurilor de locuințe.

Scopul acestei acțiuni este de a-i încuraja pe toți cei care locuiesc în Oradea de a se implica în curățenia și menținerea salubrității orașului în care locuiesc.

Asociațiile de proprietari premiate vor fi un model de conduită pentru celălalte, încurajându-le să meargă în acestă direcție a menținerii unui oraș curat și îngrijit”

a spus viceprimarul municipiului Oradea, Mircea Mălan.

Cine sunt premianţii

 

Printre câştigătoare se numără Asociația de proprietari „144 Constantin Brâncuși” (str. Constantin Brâncuși), Asociația de proprietari „Aluminei M6”, Asociația de proprietari „Lacul Roșu” (strada Zimbrului nr. 3), Asociația de proprietari „Viitorul” (str. Lăpușului 27), Asociația de proprietari „Ibsen” (Aleea Călinului), Asociația de proprietari „Păsarilor”  (strada Richard Wagner nr. 2), Asociația de proprietari „Constantin Noica” (str. Constantin Noica nr.15/A),

Asociația de proprietari „Căminul” (str. Lanului, nr.7), Asociația de proprietari „Veneția” (str. Grădinarilor), Asociația de proprietari din cartierul Dragoș Voda „Barierei nr.22”, Asociația de proprietari „Sovata 50 Crișul Repede”, Asociația de proprietari „Sovata 45/A”, Asociația de proprietari „Magnolia nr. 2” (str. Transilvaniei nr.18), Asociația de proprietari „Sanda 141” (strada Mehedinți), Asociația de proprietari „Dacia 108” (B-dul Dacia 108), Asociația de proprietari „Dacia 110”, Asociația de proprietari „Meșteșugarilor 208”, Asociația de proprietari „Splaiu” (Spaliul Crișanei nr.20) şi Asociația de proprietari „Grigore Ureche”.

Premiile, finanţate de S.C. ECO BIHOR S.R.L. au constat în cositoare electrice pentru gazon, lopeți pentru zăpadă, greble zincate, prelungitoare electrice.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4397 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult